Защо да заложите на винтидж Коледа?

0 коментара0/5

Очарованието на винтидж коледната украса не може да бъде постигнато с модерните решения за коледна декорация. Ето защо тази година да заложите на винтидж Коледа.

Защо да заложите на винтидж Коледа?

Винтидж коледната украса е шарена

Спомняте ли си каква беше Коледата в детските ви години? Преди всичко много цветна. Нямаше Коледа в бяло, Коледа в лилаво и всякакви изтънчени и екстравагантни решения за украса на дома. Коледата беше просто цветна. А шарените коледни топки, с които се украсяваше елхата, бяха най-любимото нещо на децата.

Винтидж коледната украса е вълшебна

А вълшебството идва най-вече от множеството стъклени коледни играчки, защото едно време всички играчки за елхата бяха такива - чупливи и много красиви. Съвсем различно е излъчването на пластмасовите, стиропорени и всякакви други играчки за разлика от стъклените такива, които са безкрайно изящни и нежни.

Винтидж коледната украса прави дома уютен

Причината е, че при ретро коледната украса се изпозлват много плетива, дърво, филц и други естествени материали, които излъчват топлина, спокойствие и придават неповторимо усещане за уют у дома.

Добави описание

Винтидж Коледата е вкусна

Спомняте ли си с какво свързвахте Коледа като деца, освен белобрадия старец и елхата, под която има подаръци? Даа, с вкусните коледни курабийки, уханието на канела и всякакви други лакомства.

04.12.2017/Ели Йорданова

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Защо да заложите на винтидж Коледа?".

Още от "Идеи"

Креативни начини за декорация с тапети

Креативни начини за декорация с тапети

Тапетите са лесен и удобен начин да разнообразите интериора у дома. Те обаче отдавна не са запазена територия само за стените и тяхната употреба е много разнообразна. Тъй като тази година те са един от основните акценти в интериорния дизайн, ние подбрахме няколко необичайни, но креативни идеи за декориране с тапети, с които да освежите дома си:

Приказни детайли

Приказни детайли

Потопете се в красотата от разностилни орнаменти за завеси, кувертюри, дамаски и покривки.

Прохладен дом през лятото

Прохладен дом през лятото

През лятото слънчевите лъчи атакуват не само нежната кожа, но и стените на дома, опитвайки се да превърнат в своеобразна сауна. Предлагаме ви няколко лесни за прилагане съвети, с помощта на които да държите дома прохладен през летните месеци.