Защо да заложите на винтидж Коледа?

0 коментара0/5

Очарованието на винтидж коледната украса не може да бъде постигнато с модерните решения за коледна декорация. Ето защо тази година да заложите на винтидж Коледа.

Защо да заложите на винтидж Коледа?

Винтидж коледната украса е шарена

Спомняте ли си каква беше Коледата в детските ви години? Преди всичко много цветна. Нямаше Коледа в бяло, Коледа в лилаво и всякакви изтънчени и екстравагантни решения за украса на дома. Коледата беше просто цветна. А шарените коледни топки, с които се украсяваше елхата, бяха най-любимото нещо на децата.

Винтидж коледната украса е вълшебна

А вълшебството идва най-вече от множеството стъклени коледни играчки, защото едно време всички играчки за елхата бяха такива - чупливи и много красиви. Съвсем различно е излъчването на пластмасовите, стиропорени и всякакви други играчки за разлика от стъклените такива, които са безкрайно изящни и нежни.

Винтидж коледната украса прави дома уютен

Причината е, че при ретро коледната украса се изпозлват много плетива, дърво, филц и други естествени материали, които излъчват топлина, спокойствие и придават неповторимо усещане за уют у дома.

Добави описание

Винтидж Коледата е вкусна

Спомняте ли си с какво свързвахте Коледа като деца, освен белобрадия старец и елхата, под която има подаръци? Даа, с вкусните коледни курабийки, уханието на канела и всякакви други лакомства.

04.12.2017/Ели Йорданова

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Защо да заложите на винтидж Коледа?".

Още от "Идеи"

Да подготвим стаята за 14-ти февруари

Да подготвим стаята за 14-ти февруари

14-ти февруари наближава. Време е да подготвим стаята за най-интимната нощ от годината. Всеки има собствени предпочитания за това как да прекара най-страстната любовна нощ с партньора си.

Идеи за модерен дом

Идеи за модерен дом

Съвременното разбиране за модерен дом често се асоциира със студено и безлично излъчване заради принципа, на който се подчинява – малко мебели и много функционалност. Но всъщност модерен дом може да означава уют, комфорт и съвършенство.

Плетива в декора на дома

Плетива в декора на дома

Напоследък плетивата дефилират не само по модния подиум, но се наместват удобно и в интериора на дома. С плетива домът става по-уютен и приветлив на фона на студената и ветровита зима. Плетива в декора на дома.