Защо да заложите на винтидж Коледа?

0 коментара0/5

Очарованието на винтидж коледната украса не може да бъде постигнато с модерните решения за коледна декорация. Ето защо тази година да заложите на винтидж Коледа.

Защо да заложите на винтидж Коледа?

Винтидж коледната украса е шарена

Спомняте ли си каква беше Коледата в детските ви години? Преди всичко много цветна. Нямаше Коледа в бяло, Коледа в лилаво и всякакви изтънчени и екстравагантни решения за украса на дома. Коледата беше просто цветна. А шарените коледни топки, с които се украсяваше елхата, бяха най-любимото нещо на децата.

Винтидж коледната украса е вълшебна

А вълшебството идва най-вече от множеството стъклени коледни играчки, защото едно време всички играчки за елхата бяха такива - чупливи и много красиви. Съвсем различно е излъчването на пластмасовите, стиропорени и всякакви други играчки за разлика от стъклените такива, които са безкрайно изящни и нежни.

Винтидж коледната украса прави дома уютен

Причината е, че при ретро коледната украса се изпозлват много плетива, дърво, филц и други естествени материали, които излъчват топлина, спокойствие и придават неповторимо усещане за уют у дома.

Добави описание

Винтидж Коледата е вкусна

Спомняте ли си с какво свързвахте Коледа като деца, освен белобрадия старец и елхата, под която има подаръци? Даа, с вкусните коледни курабийки, уханието на канела и всякакви други лакомства.

04.12.2017/Ели Йорданова

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Защо да заложите на винтидж Коледа?".

Още от "Идеи"

Идеи за бебешката стая

Идеи за бебешката стая

За родители бебетата са като кралски особи и като такива, те заслужават най-доброто – включително уютни покои. Как да подредите стаята за бебето и какво да включите в нея? Ето някои идеи за бебешките покои.

Есенни акценти в декора

Есенни акценти в декора

Топлите цветове и настроение на есента са заразителни, затова много домакини бързат да освежат дома си с оригинални есенни акценти в декора. Ето и нашите предложения.

Направи си сам великденско дръвче

Направи си сам великденско дръвче

Великденското дръвче е лесна и ефектна декорация за дома по случай Великден. Изисква малко средства и много въображение, подходящо занимание е за малки и големи. Вижте как да си направите великденско дръвче.