4 интериорни трика, с които да поканите пролетта у дома

0 коментара0/5

Ако ви е омръзнало от зимата и вече искате да почувствате, че пролетта чука на вратата ви, ето няколко интериорни идеи, които ще ви помогнат да внесете топло и цветно настроение вкъщи.

4 интериорни трика, с които да поканите пролетта у дома

Най-лесният начин да създадете пролетно настроение у дома е като внесете свежи цветове и много флорални мотиви - основните елементи на пролетта. А как да стане това? Ето няколко декорации, с които ще постигнете този ефект. 

Картини

Една огромна картина с флорални мотиви или стена с множество мини рамки с хербаризирани цветя са идеални за освежаването на дома ви. А може пък и да заложите на плакати тип извадка от учебник по биология с изобразени билки, съзцветия, коренови системи и т.н.

Добави описание

Фото тапет

За пролетното излъчване на дома си заложете на акцентираща стена с фото тапет с флорална тематика.

Добави описание

А може и да заложите само на акцентираща стена в свеж пролетен цвят.

Текстил

Сменете пухкавите одеала, плетените кувертюри и рошавите възглавници с нови и цветни алтернативи. Време е зимният текстил да бъде заменен с пролетен и цветен.

Добави описание

Озеленете дома си

Няма нищо по-пролетно от свежите цветя у дома. Така че дайте свобода на градинарските си умения и озеленете дома си. 

Добави описание

26.02.2018/Eли Йорданова

Още от "Идеи"

Практични идеи с канап

Практични идеи с канап

Канапът е достъпен и лесен за обработка материал, който може да ви е от полза в някои домашни проекти. Представяме ви няколко практични идеи за какво да използвате макарата с канап у дома.

Идеи за външна коледна украса

Идеи за външна коледна украса

За някои коледното настроение идва, когато всяка стая вкъщи е украсена празнично. Други обаче държат да заредят и останалите с коледния дух, като декорират дома и отвън. Ето някои идеи за външна коледна украса.

5 идеи за детската стая

5 идеи за детската стая

Предлагаме ви 5 оригинални и лесни за изпълнение идеи за детската стая, с които да насърчите творческия усет на малчугана и да му създадете удобства за игра.