ИГРА: Влизате ли с обувки у дома?

94 коментара0/5

Тази седмица ви питаме дали влизате вкъщи с обувки. Един от коментиралуте читатели ще спечели книгата "Накрая идва смъртта" от Агата Кристи

ИГРА: Влизате ли с обувки у дома?

Победител: VesVel

В много страни ходенето с обувки е нещо приемливо и дори нормално, но не и у нас. 

Не се славим с най-чистите улици, така че влизайки у дома с обувки, внасяте и цялата мръсотия от улицата. А като добавим и локвите, калта, кучешките изпражнения и всички останали екстри, които може да "поканите" в дома си, идеята да се разхождате у дома с обувки съвсем се изпарява. 

В много домакинства не само не се ходи у дома с обувки, но и не се влиза въобще вътре с такива. Обувките се събуват пред вратата, така че домът ви да остане напълно чист. Това важи и за всички, които ви гостуват у дома.

Що се отнася до гостите, обаче, има и друга гледна точка. Защо да ги карате да се събуват, при положение, че няма да стоят толкова дълго в дома ви. Пък и така ще избегнете неловки ситуации със скъсани чорапи, оголени палци и миризливи крака, спарени след дългия работен ден в обувките. 

Други пък са намерили решение на този проблем с нещо, което практикуват много техници, които посещават дома ви - използването на калцуни. Така хем не се събувате, хем не внасяте пръсотия.

A вие влизате ли с обувки у дома?

 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

Участници: В играта могат да участват всички регистрирани потребители в Rozali.com.

'Накрая идва смъртта' от Агата Кристи на издателство ЕРАПериод: 00:00 часа на 09.02.2018 г. до 23:59 часа на 15.02.2018г.

В играта участват само отговорите оставени в коментар под играта.

На 16.02.2018 г. на същата страница ще бъде публикувано името на победителя, който ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в играта.

Печелившите ще бъдат уведомени с лично съобщение за начина на получаване на наградите.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Победителят ще спечели книгата "Накрая идва смъртта" от Агата Кристи на издателство ЕРА

 

 

Още за: обувки

94 коментарaДобави коментар »

juja123

От juja12314.02.2018, 05:15 ч.

Да,влизам и не разрешавам гостите да се събуват,защото са ми по-важни от къщата.

Виж всички коментари за "ИГРА: Влизате ли с обувки у дома?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Цветът на моя хол

Конкурс: Цветът на моя хол

В играта ни "Домашни тайни" тази седмица ви питаме в какъв цвят е вашият хол - мястото, където обикновено прекарваме най-много време вкъщи. Един от коментиралите ще спечели интересна книга.

ИГРА: Къде държите сувенирите у дома?

ИГРА: Къде държите сувенирите у дома?

Тази седмица ви питаме събирате ли сувенири при пътуванията си в чужбина и къде ги държите у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Записки от една голяма страна".

ИГРА: Къде държите детските играчки?

ИГРА: Къде държите детските играчки?

Тази седмица ви питаме къде държите детските играчки. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Нещо човешко" на Павел Поторочин.