ИГРА: Събирате ли боклука разделно?

95 коментара0/5

Тази седмица ви питаме дали събирате разделно боклука у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Истината".

ИГРА: Събирате ли боклука разделно?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (18.01.2018г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: AneliyaAngelova

Във все повече домакинства има поне две кошчета за събиране на боклука разделно. Така може да си позволите кошчето за биологични отпадъци да е по-малко и да го изхвърляте по-често, за да не мирише у дома. А тези, които са за хартия, пластмаса, стъкло може да са по-големи и да ги изхвърляте веднъж на 1-2 седмици, например. 

Проблемът е, че контейнерите за разделно събиране на отпадъци не са толкова начесто, както другите. А това е достатъчна причина за мнозина да изхвърлят всичко на едно място, вместо да походят две преки до най-близките цветни контейнери.

  • A вие събирате ли разделно боклука у дома?

  • Какви плюсове и минуси виждате за домакинството ви събирането на боклука разделно?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Истината". 

Добави описание

 

Още за: боклук

95 коментарaДобави коментар »

Salvia

От Salvia24.01.2018, 10:23 ч.

Да, старая се да го събирам разделно.

Виж всички коментари за "ИГРА: Събирате ли боклука разделно?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Осветен ли е домът ви?

Конкурс: Осветен ли е домът ви?

Осветен ли е домът ви? Споделете ни мнението си за освещаването на дома в коментар под статията и можете да спечелите книга на изд. Колибри

Конкурс: Най-досадната домакинска работа

Конкурс: Най-досадната домакинска работа

Тази седмица в Розали стартира играта "Домашни тайни", в която даваме думата на добрата домакиня и където ще обменяме съвети, идеи и ценен опит. Отговорете на въпроса и един от всички коментирали ще спечели книги.

Как да се грижите за кожените мебели?

Как да се грижите за кожените мебели?

Ако обмисляте да си купите кожени мебели или вече имате такива, ето няколко хитрини как да ги поддържате в отлична форма дълго време.