ИГРА: Събирате ли боклука разделно?

95 коментара0/5

Тази седмица ви питаме дали събирате разделно боклука у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Истината".

ИГРА: Събирате ли боклука разделно?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (18.01.2018г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: AneliyaAngelova

Във все повече домакинства има поне две кошчета за събиране на боклука разделно. Така може да си позволите кошчето за биологични отпадъци да е по-малко и да го изхвърляте по-често, за да не мирише у дома. А тези, които са за хартия, пластмаса, стъкло може да са по-големи и да ги изхвърляте веднъж на 1-2 седмици, например. 

Проблемът е, че контейнерите за разделно събиране на отпадъци не са толкова начесто, както другите. А това е достатъчна причина за мнозина да изхвърлят всичко на едно място, вместо да походят две преки до най-близките цветни контейнери.

  • A вие събирате ли разделно боклука у дома?

  • Какви плюсове и минуси виждате за домакинството ви събирането на боклука разделно?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Истината". 

Добави описание

 

Още за: боклук

95 коментарaДобави коментар »

Salvia

От Salvia24.01.2018, 10:23 ч.

Да, старая се да го събирам разделно.

Виж всички коментари за "ИГРА: Събирате ли боклука разделно?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Как изглежда тоалетката ви?

ИГРА: Как изглежда тоалетката ви?

Тази седмица ви питаме как изглежда тоалетката ви. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата “Girl code”.

10 грешки, които допускате при пране

10 грешки, които допускате при пране

Ако дрехите ви много бързо придобиват увехтял вид, то може би допускате някои от най-честите грешки при пране на дрехи. Ето кои са те.

Конкурс: Декор на моята тераса

Конкурс: Декор на моята тераса

Как сте подредили терасата у дома и обичате ли да прекарвате време там през топлите месеци. Споделете ни мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд СББ Медиа АД