ИГРА: Ползвате ли фирма за почистване на дома ви?

88 коментара0/5

Тази седмица ви питаме дали сте използвали фирма за почистване на дома ви. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Тайната История".

ИГРА: Ползвате ли фирма за почистване на дома ви?

Поддържането на дома чист и в безупречно състояние ежедневно е трудоемка задача, особено ако живеете в голямо жилище, имате деца, домашни любимци и нямате особено много време за прахосване в чистене. 

Ето защо много домакини прибягват до услугите на специализирани фирми за почистване веднъж в месеца или на няколко месеца. Така за вас остават по-лесните задачи като бърсането на пода, праха и като цяло козметично почистване. А миенето на прозорците, банята, кухнята, прането на килими, дивани и прочие делегирате на фирма за почистване.

7 съвета за експресно пролетно почистване >>>

Услугите им са незаменими, ако работите много, бременни сте или майки с малки деца. Или пък просто искате да се поглезите и веднъж поне да не висите от петия етаж в опит да измиете прозорците си и да не каталясвате след търкане на банята.

Хитрини от кухнята за ефективно почистване >>>

Добави описание

  • А вие използвате ли услугите на фирма за почистване?

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

Добави описаниеУчастници: В играта могат да участват всички регистрирани потребители в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 08.03.2018 г. до 23:59 часа на 15.03.2018г.

В играта участват само отговорите оставени в коментар под играта.

На 15.03.2018 г. на същата страница ще бъде публикувано името на победителя, който ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в играта.

Печелившите ще бъдат уведомени с лично съобщение за начина на получаване на наградите.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Победителят ще спечели книгата "Тайната история".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Пушите ли вкъщи?

Конкурс: Пушите ли вкъщи?

Войната между пушачи и непушачи няма край. Проблемът е, ако тя се пренесе и в домашни условия. Редно ли е да се пуши вкъщи и какъв е ефектът от цигарения дим в границите на дома? Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, пушите ли вкъщи?

Конкурс: Помагат ли децата в домакинството?

Конкурс: Помагат ли децата в домакинството?

Включвате ли децата в домакинските задължения и какво им възлагате. Споделете мненията си в коментар под статията и можете да спечелите книга.

ИГРА: Колко често поливате цветята?

ИГРА: Колко често поливате цветята?

Тази седмица ви питаме колко често поливате цветята у дома? Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Кървави книги" том I.