ИГРА: Къде зимуват цветята ви?

64 коментара0/5

Тази седмица ви питаме къде зимуват цветята ви. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "В смутните часове на здрач"

ИГРА: Къде зимуват цветята ви?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (12.10.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:gerygez

Балконът ви е един от най-красивите в квартала. Забелязва се отдалече, а усещането, когато си пиете кафето на него, е сякаш сте в джунгла. Цяло лято се изкушавахте да си купувате и засаждате всевъзможни цветенца и тревички, защото балконът ви има достатъчно място за всички саксии.

Но всичко е прекрасно, докато не стане есен и температурите не паднат дотолкова, че растенията започнат видимо да мръзнат - листата им клюмват и стават с по-блед сиво-зеленикав цвят.

12 непретенциозни цветя за балкона >>>

Ами сега? Къде да приютите за зимата всички тези цветя?

Тогава идва ред на голямото пренасяне, както всяка година, опразване на балкона и озеленяване на дома ви. Слагате една по една саксиите в дневната по шкафчета, масички, етажерки, по пода, идва ред и на спалнята, детската, другата ви остъклена тераса, дори банята. Но имате толкова много цветя, че мястото не стига. Тогава идва ред и на стълбището в блока. Или пък решавате да подарите това-онова цвете на роднии, приятели, съседи, на детската градина или училището на децата ви.

  • А вие къде държите цветята си през зимата?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "В смутните часове на здрач"

Добави описание

64 коментарaДобави коментар »

Lusi_20

От Lusi_2011.10.2017, 16:26 ч.

Една час прибиръм вътре в стаите, а друга на стълбището.

Виж всички коментари за "ИГРА: Къде зимуват цветята ви?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Къде събирате боклука?

ИГРА: Къде събирате боклука?

Тази седмица ви питаме къде събирате боклука у дома? Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "6.66 евро".

Хитрини за поддържане на банските

Хитрини за поддържане на банските

Банския костюм е дреха, която се амортизира дори само за един сезон. Но има няколко хитринки за поддържането на любимия бански, така че да удължите живота му.

Конкурс: Колко често миете прозорците?

Конкурс: Колко често миете прозорците?

Почистването на прозорците е кошмар за много домакини. Често отнема часове, за се свърши качествено, а резултатът се губи след първия дъжд. Споделете в коментар колко често миете прозорците и един от вас ще спечели книгата "Априлска жътва" на изд. ИБИС