ИГРА: Къде криете коледните подаръци?

81 коментара0/5

Тази седмица ви питаме къде е тайното ви скривалище у дома за коледни подаръци. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Тайният портал".

ИГРА: Къде криете коледните подаръци?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (14.12.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: mainecoon68

Ако сте от хората, които купувате подаръци в последния момент, навярно нямате проблем с криенето им под дърво и камък, за да бъдат изненада. 

Но, ако коледните подаръци са налице още от ноември, а дори и от по-рано, то трябва да имате сигурно скривалище, което децата и партньора ви да не могат да намерят. Или пък и да го намерят, не могат да го отворят.

И намирането на такова скривалище всяка година става все по-трудно, защото получателите на подаръците стават все по-находчиви в откриването му.

Класическите места за криене на подаръци са по високите и трудно достъпни рафтове в гардероба или килера, на тавана, под леглото, дори в горните шкафове на кухнята, където никой не би се сетил да търси.

Мнозина пък предпочитат да крият подаръците си в съседи, роднини, приятели, колеги или пък в офиса, например. 

  • А вие къде криете коледните подаръци?

Eдин от коментиралите читатели ще спечели книгата "Тайният портал".

Добави описание

81 коментарaДобави коментар »

Plamis

От Plamis15.12.2017, 20:15 ч.

Забутвам ги най в дъното на гардероба

Виж всички коментари за "ИГРА: Къде криете коледните подаръци?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Правите ли пролетно почистване?

Конкурс: Правите ли пролетно почистване?

Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме правите ли пролетно почистване вкъщи - една от най-продължителните и изморителни домакински задачи. Споделете вашия опит с нас и спечелете интересна книга!

ИГРА: Къде пушите?

ИГРА: Къде пушите?

Тази седмица ви питаме къде пушите и пушите ли у дома. Един от коментиралуте читатели ще спечели книгата "Огненият дъжд".

Конкурс: Каква прахосмукачка да си купя?

Конкурс: Каква прахосмукачка да си купя?

Независимо каква е подовата настилка в един дом, прахосмукачката е задължителен уред. Когато обаче настъпи моментът да я сменяте, се изправяте пред сложен избор заради многообразието от модели. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, каква прахосмукачка бихте препоръчали.