ИГРА: Колко и какви часовници има у дома?

38 коментара0/5

Тази седмица ви питаме колко и какви часовници имате у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Древният път на чая".

ИГРА: Колко и какви часовници има у дома?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (14.09.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: daniela_666

Часовникът е чудесна стенна декорация, особено ако е с дизайнерски облик, с интересен цвят и форма и т.н. А и е удобно винаги да ви е пред очите часовник, когато искате да знаете часа, а не да търсите телефона си. Дневната е най-предпочитаното място за стенен часовник, тъй като там обикновено има най-много място за стенни декорации. А и мнозина не могат да спят с часовник заради тиктакането, така че спалнята се оказва по-неподходящо място за часовници. 

Други предпочитат настолните часовници, които ползват не само като декорация у дома, но и с цел будилник сутрин. А и нали постоянно се говори, че не е здравословно да се спи с телефон на нощното шкафче заради вредните лъчения, така че настолните будилници са идеално решение точно за нощното шкафче.

Шкафът в кухнята също се нуждае от един настолен часовник, за да знаете кога сте сложили да се готви ястието ви и кога ще са готови варените ви яйца, например. Макар че много домакини използват и кухненски таймери, които намират за по-удобни от часовника, който се налага да следят постоянно, а таймера ще изпищи след известно време.

А падате ли си по ръчните часовници? Те са ви буквално винаги под ръка, а и са чудесен аксесоар и завършен на визията ви. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

  • А вие колко и какви часовници имате у дома?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Древният път на чая".

Добави описание

 

 

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Имате ли сейф у дома?

ИГРА: Имате ли сейф у дома?

Тази седмица ви питаме имате ли сейф у дома и ако не то къде държите ценностите си. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "

ИГРА: Какво има на балкона ви?

ИГРА: Какво има на балкона ви?

Тази седмица ви питаме какво има на балкона ви. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Хомеопатия" на Колин Грифит.

ИГРА: Какви новодомци бяхте?

ИГРА: Какви новодомци бяхте?

Тази седмица ви питаме какви новодомци бяхте. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Гръцко кафе".