ИГРА: Кога украсявате за Коледа?

59 коментара0/5

Тази седмица ви питаме кога украсявате за Коледа. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Нова библия на оптималното хранене"

ИГРА: Кога украсявате за Коледа?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (30.11.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: lidiiastef

Кога украсявате за Коледа?

Остава месец до Коледа и мнозина вече са украсили домът си. Колкото по-рано, толкова по-празнично и толкова повече време ще се радват на коледния дух, особено, ако точно на Коледа ще пътувате някъде на гости и няма да се радвате на украсата си у дома. Ето защо мнозина започват с украсяването за празниците още в началото или средата на ноември.

Други традиционно чакат 1 декември, защото именно това е коледният месец. Трети пък украсяват непосредствено преди Коледа.

Стара или нова коледна украса?

Запалените почитатели на Коледа са способни всяка година да си купуват изцяло нова коледна украса или поне да добавят солидно количество нови неща към старата. Други пък просто вадят кашона с играчки и гирлянди всяка година от мазето и се придържат към съдържанието вътре.

Какъв цвят коледна украса?

Класическото зелено и червено си остават любими на повечето хора, но има и все повече домакинства, които за празниците са пременени с бяло и сребристи, синьо, дори ярко розово.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

  • А вие украсихте ли за Коледа и кога традиционно се случва това в дома ви?

  • Променяте ли всяка година коледната си украса?

  • Какъв цвят е коледната ви украса?

  • Колко помещение у дома са пременени с коледна украса?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Нова библия на оптималното хранене"

Добави описание

59 коментарaДобави коментар »

ninka1964

От ninka196405.12.2017, 17:50 ч.

Украсяваме елхата в началото на декември месец, за да можем по-дълго да се радваме на празничната атмосфера.

Виж всички коментари за "ИГРА: Кога украсявате за Коледа?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Цветът на моята баня

Конкурс: Цветът на моята баня

Изборът на цвят за банята е също толкова отговорна задача, колкото и решаването в каква цветова гама да са останалите стаи в дома. Класически или новаторски цветове предпочитате? Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, какъв е цветът на вашата баня?

Конкурс: Правите ли пролетно почистване?

Конкурс: Правите ли пролетно почистване?

Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме правите ли пролетно почистване вкъщи - една от най-продължителните и изморителни домакински задачи. Споделете вашия опит с нас и спечелете интересна книга!

ИГРА: Как изглежда домашната ви аптечка?

ИГРА: Как изглежда домашната ви аптечка?

Как изглежда домашната ви аптечка и какво винаги държите да има в нея? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "52 брилянтни идеи - Цялостното здраве"