ИГРА: Как изглеждат великденските ви яйца? - ПРИКЛЮЧИ

51 коментара0/5

Тази седмица ви питаме как изглеждат великденските ви яйца. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Muchachas".

ИГРА: Как изглеждат великденските ви яйца? - ПРИКЛЮЧИ

Победител: marin40

По-нетърпеливите от вас може би вече са боядисали великденските си яйца. Други пък предпочитат да свършат тази задача в почивен ден, а именно събота. Но едно е сигурно - в неделя, на всяка великденска трапеза ще има куп шарени великденски яйца. 

Някои предпочитат да боядисват бели яйца, защото цветовете стават по-пастелни и бонбонени. Други пък залагат на обичайните кафяви яйца, които масово се продават. А трети искат великденската им кошница да е по-различна и забавна и боядисват за Великден пъдпъдъчи яйца.

Що се отнася до техниките за боядисване, появиха се все повече видове бои - обичайните разтворими прахчета или таблетки, бои с желе, бои тип флумастер. 

Има и безброй нестандартни методи за боядисване на великденски яйца с хартия, с вратовръзка, с восък, пяна за бръснене, памук и какво ли още не. 

  • А вие какви яйца боядисвате за Великден, с какви бои и как изглеждат накрая яйцата ви?

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

Добави описаниеУчастници: В играта могат да участват всички регистрирани потребители в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 06.04.2018 г. до 23:59 часа на 12.04.2018г.

В играта участват само отговорите оставени в коментар под играта.

На 13.04.2018 г. на същата страница ще бъде публикувано името на победителя, който ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в играта.

Печелившите ще бъдат уведомени с лично съобщение за начина на получаване на наградите.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Победителят ще спечели книгата "Muchachas".

Още от "Домашни тайни"

5 грешки, които допускаме при грижата за бельото

5 грешки, които допускаме при грижата за бельото

Кои са грешките, които допуска всяка жена при грижата за бельото си и как да ги предотвратява в бъдеще, вижте в следващата статия:

ИГРА: Колко и какви часовници има у дома?

ИГРА: Колко и какви часовници има у дома?

Тази седмица ви питаме колко и какви часовници имате у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Древният път на чая".

Конкурс: Любимото ми пролетно цвете

Конкурс: Любимото ми пролетно цвете

Свързваме месец март с празника на жената и майката, с настъпването на пролетта, с ароматни букети цветя във вазата и цъфнала градина. Затова тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме кое е любимото ви пролетно цвете?