ИГРА: Как е организиран гардероба ви?

57 коментара0/5

Тази седмица ви питаме как е организиран и как изглежда гардероба ви. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Последен патрул".

ИГРА: Как е организиран гардероба ви?

Победител: Studen.limon

Гардеробът има много лица и обикновено е отражение на характера на собственика му. Суетните имат огромни гардероби, дори стаи гардероби, артистичните натури имат разхвърляни гардероби, на педантичните гардеробите са разграфени до милиметър с множество кутии, закачалки и всичко е подредено по цветове, като в аптека.

Понякога гардеробът върши работа и на килер, ако е по-голям, и там се съхраняват вещи като дъска за гладене, утия, моп и пособия за чистене. 

Кутиите с обувки също са нещо, което често се озовава в гардероба някъде по долните рафтове. А във височина се съхраняват по-специфични и рядко използваеми дрехи като ски екипировка или пък завивки и чаршафи за гости.

Добави описание

За някои идеалният гардероб се състои от купища чекмеджета, други предпочитат отворените рафтове, а трети са фенове всичките им дрехи да за на закачалки, така че да са видими на пръв поглед и удобни за изкарване, без да се мачкат.

Има и специални органайзери за чекмеджета и рафтовете в гардероба, които да ви помогнат в подреждането, особено на дребните вещи в гардероба като бельо, колани, ръкавици и тн.

А вашият гардероб как изглежда?

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

Добави описаниеУчастници: В играта могат да участват всички регистрирани потребители в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 23.02.2018 г. до 23:59 часа на 01.03.2018г.

В играта участват само отговорите оставени в коментар под играта.

На 02.02.2018 г. на същата страница ще бъде публикувано името на победителя, който ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в играта.

Печелившите ще бъдат уведомени с лично съобщение за начина на получаване на наградите.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Победителят ще спечели книгата "Последен патрул"

Още за: гардероб

57 коментарaДобави коментар »

Dennitza

От Dennitza06.03.2018, 11:18 ч.

Моят гардероб е пълен хаос, изобщо не е подреден, само сменям дрехите вътре според сезона :))

Виж всички коментари за "ИГРА: Как е организиран гардероба ви?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Балконът вкъщи - остъклен или не?

Конкурс: Балконът вкъщи - остъклен или не?

Малък или голям, тесен или широк - няма значение, важното е жилището да има балкон. Някои превръщат балкона в мини градина, други - в място за отдих. Понякога обаче идва момент, в който изниква въпросът дали да бъде остъклен или не балконът вкъщи - това е и темата ни тази седмица в рубриката "Домашни тайни".

Конкурс: Цветът на моята баня

Конкурс: Цветът на моята баня

Изборът на цвят за банята е също толкова отговорна задача, колкото и решаването в каква цветова гама да са останалите стаи в дома. Класически или новаторски цветове предпочитате? Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, какъв е цветът на вашата баня?

Конкурс: Латекс или тапети за вкъщи?

Конкурс: Латекс или тапети за вкъщи?

Когато дойде време за ремонт вкъщи, често възниква въпросът дали е по-добре да боядисате или да покриете стените с тапети. Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме кое предпочитате за вкъщи - тапети или латекс. Победителят ще спечели интересна книга.