ИГРА: Как е организиран гардероба ви?

57 коментара0/5

Тази седмица ви питаме как е организиран и как изглежда гардероба ви. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Последен патрул".

ИГРА: Как е организиран гардероба ви?

Победител: Studen.limon

Гардеробът има много лица и обикновено е отражение на характера на собственика му. Суетните имат огромни гардероби, дори стаи гардероби, артистичните натури имат разхвърляни гардероби, на педантичните гардеробите са разграфени до милиметър с множество кутии, закачалки и всичко е подредено по цветове, като в аптека.

Понякога гардеробът върши работа и на килер, ако е по-голям, и там се съхраняват вещи като дъска за гладене, утия, моп и пособия за чистене. 

Кутиите с обувки също са нещо, което често се озовава в гардероба някъде по долните рафтове. А във височина се съхраняват по-специфични и рядко използваеми дрехи като ски екипировка или пък завивки и чаршафи за гости.

Добави описание

За някои идеалният гардероб се състои от купища чекмеджета, други предпочитат отворените рафтове, а трети са фенове всичките им дрехи да за на закачалки, така че да са видими на пръв поглед и удобни за изкарване, без да се мачкат.

Има и специални органайзери за чекмеджета и рафтовете в гардероба, които да ви помогнат в подреждането, особено на дребните вещи в гардероба като бельо, колани, ръкавици и тн.

А вашият гардероб как изглежда?

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

Добави описаниеУчастници: В играта могат да участват всички регистрирани потребители в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 23.02.2018 г. до 23:59 часа на 01.03.2018г.

В играта участват само отговорите оставени в коментар под играта.

На 02.02.2018 г. на същата страница ще бъде публикувано името на победителя, който ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в играта.

Печелившите ще бъдат уведомени с лично съобщение за начина на получаване на наградите.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Победителят ще спечели книгата "Последен патрул"

Още за: гардероб

57 коментарaДобави коментар »

Dennitza

От Dennitza06.03.2018, 11:18 ч.

Моят гардероб е пълен хаос, изобщо не е подреден, само сменям дрехите вътре според сезона :))

Виж всички коментари за "ИГРА: Как е организиран гардероба ви?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Любимото ми цвете у дома

Конкурс: Любимото ми цвете у дома

Кое е любимото цвете в дома ви? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Богинята в теб" на изд. AMG Publishing

ИГРА: На какви майстори сте попадали?

ИГРА: На какви майстори сте попадали?

Тази седмица ви питаме с какви майстори сте си имали работа. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Спиралата на времето и пътят към синхронността".

ИГРА: Къде пушите?

ИГРА: Къде пушите?

Тази седмица ви питаме къде пушите и пушите ли у дома. Един от коментиралуте читатели ще спечели книгата "Огненият дъжд".