ИГРА: Жива или изкуствена елха?

54 коментара0/5

Тази седмица ви питаме каква елха предпочитате за Коледа - жива или изкуствена. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Завесата".

ИГРА: Жива или изкуствена елха?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (07.12.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: Ralitsa.Kamenova

  • Имате ли елха у дома?

  • А естествена или изкуствена предпочитате?

Естествените елхи са винаги много привлекателни с истинския аромат на иглолистна гора, който се разнася из целия ви дом. А още по-хубавото е, че може да си отглеждате елхата в саксия, така че да ви послужи като коледно дръвче и следващата година, а когато порасне, да го посадите навън. 

Как да запазите свежа истинската елха? >>>

Добави описание

Минусът обаче е, че игличните на истинската елха много бърз могат да окапят, особено ако дръвчето се намира в топло помещение у дома. И всеки ден ще ви се налага да метете иглички от пода, ще намирате иглички в чехлите си, иглички под дивана и в завивките, иглички навсякъде.

6 идеи за красива и безопасна за децата елха >>> 

При изкуствените елхи този проблем го няма. А и правят изкуствените дръвчета да изглеждат толкова естествени, че не отстъпват по визия на естествените дръвчета. Хубавото при изкуствените елхи е, че не изискват никаква грижа - няма нужда от поливане, няма значение каква е температурата на стаята, съхраняват се лесно, служат ви дълги години, не правят боклуци. Ето защо мнозина избират именно изкуствените елхи.

  • А вие защо, как и каква коледна елха си избрахте тази година?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Завесата"

Добави описание

 

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Излишният уред във вашата кухнята

Конкурс: Излишният уред във вашата кухнята

Понякога идеята да се сдобием с дадем домакински уред ни се струва чудесна. Впоследствие се оказва, че въпросният уред стои в кутията или прашасва на плота. Имате ли такъв уред във вашата кухня?

ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?

ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?

След като разбрахме вече кога украсявате за коледа, тази седмица ви питаме какъв цвят е коледната ви украса. Споделете и може да спечелите книгата “Бетибу”.

ИГРА: Украсявате ли дома през есента?

ИГРА: Украсявате ли дома през есента?

Слагате ли есенна украса в дома си през есента? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Милионерът, който се пробуди за духовното" на изд. Intense.