ИГРА: Имате ли сейф у дома?

42 коментара0/5

Тази седмица ви питаме имате ли сейф у дома и ако не то къде държите ценностите си. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "

ИГРА: Имате ли сейф у дома?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (19.10.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:mainecoon68

Всеки един човек има ценности у дома, които би желал да държи на сигурно място. И не става въпрос само за пари, важни документи, злато и скъпи бижута. Понякога ценностите изглеждат по различен начин и по-скоро може да опишем като сантиментални вещи, които не бихте искали да попадат в чужди ръце. Ето защо в много домове има скрит сейф зад някоя картина, в гардероба, в килера и прочие, където да държите всичко, което е ценно и безценно за вас. 

Но докато в някои домове има класически сейф, брониран и с трудна за разбиване парола, то в много други ролята на сейф изпълняват буркани и чорапи, пълни с пари, кутии под леглото, тайници в гардероба, чекмеджета с двойно дъно и какво ли още не. 

А за други най-добрият вариант е да съхраняват всичко ценно в банка под ключ и с постоянна охрана.

  • А вие имате ли сейф у дома?

  • Къде държите ценностите си?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Бийтълс или Ролинг Стоунс".

Добави описание

42 коментарaДобави коментар »

todor_mihajlov

От todor_mihajlov20.10.2017

Нямам сейфове и тайници, нито някакакви скъпоценности, които да се налага да крия

Виж всички коментари за "ИГРА: Имате ли сейф у дома?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: На какви майстори сте попадали?

ИГРА: На какви майстори сте попадали?

Тази седмица ви питаме с какви майстори сте си имали работа. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Спиралата на времето и пътят към синхронността".

ИГРА: Хелоуин у дома: За или против?

ИГРА: Хелоуин у дома: За или против?

Отбелязвате ли по някакъв начин Хелоуин у дома и слагате ли украса за този празник? Очакваме мненията ви в коментар под статията, а един от вас ще спечели книгата Уаби-саби на изд. AMG Publishing

Конкурс: Пушите ли вкъщи?

Конкурс: Пушите ли вкъщи?

Войната между пушачи и непушачи няма край. Проблемът е, ако тя се пренесе и в домашни условия. Редно ли е да се пуши вкъщи и какъв е ефектът от цигарения дим в границите на дома? Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, пушите ли вкъщи?