Местата за съхранение като част от декора

0 коментара0/5

Местата за съхранение са обикновено скрити, но понякога именно те могат да се превърнат в акцент в дома ви. Ето как да превърнете местата за съхранение в част от декора на дома си.

Местата за съхранение като част от декора

Местата за съхранение в кухнята

Ако сте стремите към изчистен дизайн, навярно всичко в кухнята ви е прилежно прибрано в шкафове. Но, ако искате нещо по-нестандартно, то най-вероятно използвате кухненските съдове като част от декора. Ето как да ги съхранявате, така че едновременно да са ви под ръка и да не ви дразнят, без да развалят визията на кухнята ви.

Добави описание

Местата за съхранение, разделящи пространството

Ако искате да разделите пространството, като образувате зони за релакс, за хранене и прочие, то етажерките и шкафовете тип стена посредата на помещението са идеален вариант. Удобни са, дункционални и изглеждат ефектно, продавайки уникално излъчване на дома ви.

Добави описание

Открити рафтове

Те са идеално, практивно и модерно решение за съхранение за всички помещения в дома ви. Ако комбинирате буркани от една и съща серия, касетки, кутии и от сорта, ще постигнете съвършен завършен вид на етажерките ви за съхранение.

Добави описание

12.03.2018/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Местата за съхранение като част от декора".

Още от "Дом"

Въздействието на цветовете

Въздействието на цветовете

Съчетаването на цветовете в жилищния интериор не може да се извърши по конкретни правила, защото подбирането, въздействието и начинът на използуването им са тясно свързани с индивидуалните усещания на човека.

5 коледни декорации, без които домът не може

5 коледни декорации, без които домът не може

Дори да не сте от най-големите почитатели на Коледа и да не обичате пищните украси вкъщи, има няколко елемента, които се срещат във всеки дом по празниците. Вижте 5 коледни декорации, без които домът не може.

Как да пестите енергия през зимата?

Как да пестите енергия през зимата?

През зимата сметката за ток рязко скача нагоре и с прискърбие установявате, че портфейлът се е изпразнил внезапно. Как да пестите енергия през студените дни и да намалите разходите си?