Местата за съхранение като част от декора

0 коментара0/5

Местата за съхранение са обикновено скрити, но понякога именно те могат да се превърнат в акцент в дома ви. Ето как да превърнете местата за съхранение в част от декора на дома си.

Местата за съхранение като част от декора

Местата за съхранение в кухнята

Ако сте стремите към изчистен дизайн, навярно всичко в кухнята ви е прилежно прибрано в шкафове. Но, ако искате нещо по-нестандартно, то най-вероятно използвате кухненските съдове като част от декора. Ето как да ги съхранявате, така че едновременно да са ви под ръка и да не ви дразнят, без да развалят визията на кухнята ви.

Добави описание

Местата за съхранение, разделящи пространството

Ако искате да разделите пространството, като образувате зони за релакс, за хранене и прочие, то етажерките и шкафовете тип стена посредата на помещението са идеален вариант. Удобни са, дункционални и изглеждат ефектно, продавайки уникално излъчване на дома ви.

Добави описание

Открити рафтове

Те са идеално, практивно и модерно решение за съхранение за всички помещения в дома ви. Ако комбинирате буркани от една и съща серия, касетки, кутии и от сорта, ще постигнете съвършен завършен вид на етажерките ви за съхранение.

Добави описание

12.03.2018/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Местата за съхранение като част от декора".

Още от "Дом"

Съвети за уютен хол

Съвети за уютен хол

Холът е сред помещенията у дома, които най-често са обект на погледи и коментари от страна на любопитни съседи и (не)чакани гости. Затова той трябва винаги да е бойна готовност за посрещането на посетители.

7 модерни решения за дома

7 модерни решения за дома

Дом според актуалните тенденции за 2018-та не е толкова труднопостижима цел. Вижте 7 модерни решения за вашето жилище.

Коледа в синьо

Коледа в синьо

Преди време да декорирате дома за Коледа в синьо се смяташе за нестандартно и дръзко решение. Днес синият цвят е един от най-срещаните, когато става дума за зимна празнична украса.