Грешки при избора на матрак

0 коментара0/5

Добрият сън зависи до голяма степен за матрака. Ето защо казват, че матракът е една от най-добрите инвестиции за здравето ви. Ето обаче кои са най-често допусканите грешки при избора на матрак.

Грешки при избора на матрак

Купувате матрак по интернет

Онлайн пазаруването е нещо съвсем нормално и предпочитано в днешно време, но не и когато става въпрос за матрак. Както не е удачно да си купите кола или жилище онлайн, така и покупката на матрак през Интернет не е удачна. Не може да разчитате само на спецификациите, оценката и коментарите за даден матрак. Само на място може да разберете дали матракът ви пасва или съвсем не е вашият.

Не сте тествали матрака

Отишли сте да си купите матрак директно от магазина. Дотук добре. Но това не е като да си купите хляб за 5 мин. Отделете време, за да полежите на матрака и то заедно с партньора ви, ако купувате матрак, на който ще спите двама. Има хора, които отделят по половин ден в лежане на различни матраци в шоурумите, докато изберат този, който им приляга идеално.

Как да се грижите за матрака? >>>

Добави описание

Не съобразявате вида на матрака с индивидуалните ви нужди

Не се подлъгвайте, ако колежката ви каже, че откакто си е купила матрак с мемори пяна най-накрая се е наспала истински. За нея това може би е перфектният матрак, но не е сигурно, че това е матракът за вас. Съобразете индивидуалните си нужди с вида матрак, както и позата, в която обичайно спите. Ако спите повече на една страна, може би ще ви трябва по-мек матрак, ако пък с половинката ви обичайно се оказвате в средата на матрака, може би ще ви е нужен по-твърд, за да не "хлътвате". 

Добави описание

Вземате импулсивни решения

Решили сте, че искате нов матрак. Но не бързайте да си излезнете с нов матрак от първия магазин, в който отидете. Информирайте се онлайн, попитайте близки и приятели за отзиви, проучете фирмите за матраци и след като изпробвате няколко матрака и вземете предвид всичко останало, вече може да направите своя избор и да сте сигурни, че сте направили най-добрата инвестиция за здравето си, купувайки правилния за вас матрак.

Видове матраци >>>

08.01.2018/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Грешки при избора на матрак".

Още от "Дом"

Столове за пъстра трапезария

Столове за пъстра трапезария

Трапезарията е място, където се събира цялото семейство в делнични и празнични дни. Затова се нуждае от пъстър и закачлив декор, който да създава настроение и да ражда усмивки. Ето как да обзаведете пъстра трапезария с цветни столове.

6 брилянтни домакински тайни, които всеки трябва да знае

6 брилянтни домакински тайни, които всеки трябва да знае

Независимо дали става въпрос за почистване на най-използваните уреди или кризсно справяне с всекидневен инцидент, когато става дума за почистване, всички сме съгласни: колкото по-бързо, толкова по-добре. Ето защо събрахме 6 брилятни трика, които всички трябва да имат в репертоара си, за да могат бързо и успешно да се справят с домакинските задължения.

6 съвета за по-уютна баня през зимата

6 съвета за по-уютна баня през зимата

Ако треперите всеки път, когато краката ви докоснат студените плочки на банята, значи тези практични съвети са точно за вас. Ето как да направите банята по-уютна през студените месеци без да се налага да плащате повече за ток или вода: