Къде живеят принц Хари и Меган Маркъл?

0 коментара0/5

Къде живеят сега Хари и Меган, как ще изглежда бъдещият им дом и какво не знаете за него?

Къде живеят принц Хари и Меган Маркъл?

От няколко месеца насам принц Хари и Меган Маркъл да се подвизават там, където Хари е прекарал последните четири, години, а именно т.нар. Nоttingham cottage - малка част от двореца Кенсингтън с общо четири стаи.

Там са се подвизавали за кратко време и Уилям и Кейт преди сватбата си, след което са се преместили в апартамент 1А от свореца, принадлежал преди това на принцеса Маргарет.

Едно от големите разочарования на Кейт, когато се нанесла в Nоttingham cottage бил малкият двор. А едно от първите неща, които направила в този апартамент, било да го пребоядиса. Същото направи и Хари миналата година преди годежа си с Меган, явно очаквайки тя да се премести там.

Други бивши обитатели на Nоttingham cottage включват сестрата на принцеса Даяна Лейди Джейн Флъстес и нейния съпруг Сър Робърт Флагес, бивш секретар на кралица Елизабет.

Добави описание

Но къде ще живеят бъдещите съпрузи след сватбата си на 19 май?

Потенциален техен бъдещ дом е апартамент 1 от двореца Кенсингтън, който е с 21 стаи и се намира в непосредствена близост до жилището на Уилям и Кейт. До този момент в това крило са се подвизавали херцогът и херцогинята на Глостър, но след обявяването на годежа на Хари и Меган, в апартамента започва мащабен ремонт, предвиден да приключи до 19 май. И се очаква Хари и Меган да се преместят там след сватбата си.

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Къде живеят принц Хари и Меган Маркъл?".

Още от "Дом"

5-те грешки, които вероятно допускате при чистене с прахосмукачка

5-те грешки, които вероятно допускате при чистене с прахосмукачка

Всяка жена има особена връзка със своята прахосмукачка. Обичаме да виждаме къщата чиста, но процесът, които предшества, не е от най-любимите ни занимания и изисква време и усилия. Всъщност при чистенето с прахосмукачка трябва да се прилага определена стратегия. Вижте, кои са 5-те грешки, които вероятно допускате при чистенето с прахосмукачка. Уверяваме ви, че ако ги избягвате ще чистите по-бързо и ефективно.

Забавни мисли за домакинската работа

Забавни мисли за домакинската работа

Домакинската работа е тежка и отговорна задача, пред която е изправена всяка домакиня. Понякога обаче е по-лесно да погледнеш на нея с усмивка. Ето някои забавни мисли за домакинската работа!

Щори – другото лице на прозореца

Щори – другото лице на прозореца

Щорите не са само част от вътрешния интериор на дома. Щорите създават уют и завършеност на помещенията и осигуряват някаква неприкосновеност на личното пространство. Щорите са другото лице на прозореца.