4 причини да украсите рано за Коледа

0 коментара0/5

Колко рано не е твърде рано? И каква е ползата от ранното украсяване за Коледа?

4 причини да украсите рано за Коледа

Ако сте от хората, които сте безкрайно влюбени в Коледа и безкрайно нетърпеливи да изчакате подходящото време за традиционното коледно украсяване на дома, ще ви кажем, че няма понятие като твърде рано. Защо ли? Защото всъщност ранното украсяване за Коледа има редица свои плюсове, над които може би не сте се замисляли.

Според последните психологични проучвания хората, които украсяват рано за Коледа не са луди, за каквито може би ги смятат приятели, колеги и роднини, а са просто в пъти по-щастливи от всички останали.

Желанието ви да украсявате още през октомври е доказателство, че сте запазили детското в себе си, а ранното слагане на коледната украса е начин да го подхранвате и да си останете едно непораснало, щастливо и безгрижно дете. 

Добави описание

Раното поставяне на коледната украса удължава вълнението ви покрай празника и имате възможност да се порадвате по-дълго време на уютния си и красиво украсен за Коледа дом. Много хора пътуват от рано по празниците и отсъстват за дълго от домовете си, така че ранното поставяне на Коледната украса не ги лишава от удоволствието да й се порадват възможно най-много време.

Освен това коледната украса и атмосферата, която създава, сближават хората. Това е идеалното време от годината, за да стоплите отношенията с партньора си, с гневните си тийнейджъри или пък със съседите, с които винаги намирате за какво да се скарате.

Коледната украса, особено външната или поне тази, която се вижда отвън, е идеален начин да завържете нови приятелства. Все ще се намери кой да ви похвали за коледната украса или да ви попита кое откъде сте си го взели, защото тепърва им предстои да украсяват у дома. 

ИГРА: Кога украсявате за Коледа? >>>

Добави описание

27.11.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "4 причини да украсите рано за Коледа".

Още от "Дом"

Какво трябва да знаем за петната от пот и тяхното премахване?

Какво трябва да знаем за петната от пот и тяхното премахване?

Лятото е в разгара си с температури, които надхвърлят нормалните. Това неизменно води до силно потене, което за жалост е склонно да съсипе любимите ни дрехи като оставя петна по тях, които са трудни за премахване. Ето защо решихме да съберем малко по-подробна информация за това как да третираме петната от пот и да удължим живота на дрехите:

Дом в оранжево

Дом в оранжево

Много хора подхождат скептично към оранжевото, когато става въпрос за декор на дома, но в последствие разбират, че това емоционален цвят с темперамент, който пасва отлично на всяка стая. Как да декорирате дом в оранжево.

Покупка на жилище

Покупка на жилище

Вероятно това е една от най-големите покупки, които ще направите през целия си живот, така че трябва добре да обмислите дали можете да си позволите закупуването на дом, както и какъв бихте искали да бъде той.