4 причини да украсите рано за Коледа

0 коментара0/5

Колко рано не е твърде рано? И каква е ползата от ранното украсяване за Коледа?

4 причини да украсите рано за Коледа

Ако сте от хората, които сте безкрайно влюбени в Коледа и безкрайно нетърпеливи да изчакате подходящото време за традиционното коледно украсяване на дома, ще ви кажем, че няма понятие като твърде рано. Защо ли? Защото всъщност ранното украсяване за Коледа има редица свои плюсове, над които може би не сте се замисляли.

Според последните психологични проучвания хората, които украсяват рано за Коледа не са луди, за каквито може би ги смятат приятели, колеги и роднини, а са просто в пъти по-щастливи от всички останали.

Желанието ви да украсявате още през октомври е доказателство, че сте запазили детското в себе си, а ранното слагане на коледната украса е начин да го подхранвате и да си останете едно непораснало, щастливо и безгрижно дете. 

Добави описание

Раното поставяне на коледната украса удължава вълнението ви покрай празника и имате възможност да се порадвате по-дълго време на уютния си и красиво украсен за Коледа дом. Много хора пътуват от рано по празниците и отсъстват за дълго от домовете си, така че ранното поставяне на Коледната украса не ги лишава от удоволствието да й се порадват възможно най-много време.

Освен това коледната украса и атмосферата, която създава, сближават хората. Това е идеалното време от годината, за да стоплите отношенията с партньора си, с гневните си тийнейджъри или пък със съседите, с които винаги намирате за какво да се скарате.

Коледната украса, особено външната или поне тази, която се вижда отвън, е идеален начин да завържете нови приятелства. Все ще се намери кой да ви похвали за коледната украса или да ви попита кое откъде сте си го взели, защото тепърва им предстои да украсяват у дома. 

ИГРА: Кога украсявате за Коледа? >>>

Добави описание

27.11.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "4 причини да украсите рано за Коледа".

Още от "Дом"

Samsung представи нов хладилник с фризер

Samsung представи нов хладилник с фризер

Samsung Electronics Co. Ltd, световен лидер при дигиталните домакински уреди, представи новия си хладилник с фризер (RB31), който прави няколко нововъведения в категорията.

Методът Конмари: как да внесем ред в дома и живота си

Методът Конмари: как да внесем ред в дома и живота си

Ако се чувствате заринати от вещи, които са ви непотребни или не можете да намерите нищо, защото в дома ви е пълен хаос, ви предлагаме да се запознаете с една японска практика, която ще внесе ред не само в дома, но и в живота ви.

Мръсните тайни на чистия дом

Мръсните тайни на чистия дом

Всяка жена се стреми да поддържа дома си чист и спретнат. Защото чистият дом е нейната визитна картичка като домакиня и израз на уважение към себе си и близките й. Но дори и най-чистият дом има своите мръсни тайни - те трябва да бъдат разбулени.