4 причини да украсите рано за Коледа

0 коментара0/5

Колко рано не е твърде рано? И каква е ползата от ранното украсяване за Коледа?

4 причини да украсите рано за Коледа

Ако сте от хората, които сте безкрайно влюбени в Коледа и безкрайно нетърпеливи да изчакате подходящото време за традиционното коледно украсяване на дома, ще ви кажем, че няма понятие като твърде рано. Защо ли? Защото всъщност ранното украсяване за Коледа има редица свои плюсове, над които може би не сте се замисляли.

Според последните психологични проучвания хората, които украсяват рано за Коледа не са луди, за каквито може би ги смятат приятели, колеги и роднини, а са просто в пъти по-щастливи от всички останали.

Желанието ви да украсявате още през октомври е доказателство, че сте запазили детското в себе си, а ранното слагане на коледната украса е начин да го подхранвате и да си останете едно непораснало, щастливо и безгрижно дете. 

Добави описание

Раното поставяне на коледната украса удължава вълнението ви покрай празника и имате възможност да се порадвате по-дълго време на уютния си и красиво украсен за Коледа дом. Много хора пътуват от рано по празниците и отсъстват за дълго от домовете си, така че ранното поставяне на Коледната украса не ги лишава от удоволствието да й се порадват възможно най-много време.

Освен това коледната украса и атмосферата, която създава, сближават хората. Това е идеалното време от годината, за да стоплите отношенията с партньора си, с гневните си тийнейджъри или пък със съседите, с които винаги намирате за какво да се скарате.

Коледната украса, особено външната или поне тази, която се вижда отвън, е идеален начин да завържете нови приятелства. Все ще се намери кой да ви похвали за коледната украса или да ви попита кое откъде сте си го взели, защото тепърва им предстои да украсяват у дома. 

ИГРА: Кога украсявате за Коледа? >>>

Добави описание

27.11.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "4 причини да украсите рано за Коледа".

Още от "Дом"

Идеи за коледни подаръци за дома

Идеи за коледни подаръци за дома

Канени сте на гости на ваши познати по празниците и не знаете какво да им подарите. Предлагаме ви няколко полезни идеи за коледни подаръци за дома – идеалното решение за случаи като този.

Вълшебна детска стая

Вълшебна детска стая

Родителите винаги се стремят да създадат идеалната детска стая, за да се чувства детето добре в нея и едновременно да разполага с подходящи условия за игра, учене и почивка. Ето някои общи правила за вълшебна детска стая.

Грешки при декориране на интериора у дома

Грешки при декориране на интериора у дома

Всеки човек се старае да обзаведе и декорира дома си така, че той да отразява неговия характер и предпочитания. В стремежа си да направим жилището уютно и същевременно модерно попадаме в клопките на архитектурното разположение и естетически дисбаланс. Ето и кои са най-често срещаните декораторски грешки, които вероятно и вие сте допуснали: