Вертикален коледен гирлянд

0 коментара0/5

Ако искате да разнообразите коледната украса с някой нов и оригинален елемент, ето ви една лесна идея за декорация на дома. Направете си вертикален коледен гирлянд.

Вертикален коледен гирлянд

 

Трябват ви: подложки за чаши с картинки по избрана от вас тема (зима, Коледа, празнични орнаменти, семейни събирания), сатенена панделка в цвят според водещия на подложките, перфоратор. 
 
Как се прави: На подложките за чаши, които е добре да не са от най-дебелите, правите дупки в краищата с помощта на перфоратора. След това нанизвате панделката. На последната подложка може да залепите някакъв надпис или да прикачите картичка с пожелания за празниците.

Ако пък нямате достатъчно време или просто сте уморени и не ви се занимава, не забравяйте, че всеки коледен гирлянд може да се обърне наобратно. Но за да стане по-интересен, закрепете на него снежинки от хартия или коледни щипки. Вертикалният коледен гирлянд може да закачите от двете страни на прозореца или да го спуснете да виси от някой полилей.
 
А ето ви и още идеи как да украсите полилеите за празниците:
 
11.12.2012/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Вертикален коледен гирлянд".

Още от "Направи си сам"

Масичка с древноримска мозайка

Масичка с древноримска мозайка

Мозайката удачно се вписва в интериора на дома. Представената от нас масичка подхожда и за градината, и за гостната, а нейната мозаечна картина е създадена в стила на древноримските терми.

Летни аромати за дома - 5 идеи

Летни аромати за дома - 5 идеи

Предлагаме ви 5 идеи, с помощта на които домът ви да заухае на лято. Цитруси, лавандула, букет свежи светя - зависи кой е любимият ви аромат. Вижте рецепти за летни аромати за дома.

Какво да правите със старите пуловери?

Какво да правите със старите пуловери?

След като до вчера сте разчиствали и подреждали гардероба, не може да не са ви изпаднали някакви стари пуловери, които вече да не отговарят на вкуса или фигурата ви.