Вертикален коледен гирлянд

0 коментара0/5

Ако искате да разнообразите коледната украса с някой нов и оригинален елемент, ето ви една лесна идея за декорация на дома. Направете си вертикален коледен гирлянд.

Вертикален коледен гирлянд

 

Трябват ви: подложки за чаши с картинки по избрана от вас тема (зима, Коледа, празнични орнаменти, семейни събирания), сатенена панделка в цвят според водещия на подложките, перфоратор. 
 
Как се прави: На подложките за чаши, които е добре да не са от най-дебелите, правите дупки в краищата с помощта на перфоратора. След това нанизвате панделката. На последната подложка може да залепите някакъв надпис или да прикачите картичка с пожелания за празниците.

Ако пък нямате достатъчно време или просто сте уморени и не ви се занимава, не забравяйте, че всеки коледен гирлянд може да се обърне наобратно. Но за да стане по-интересен, закрепете на него снежинки от хартия или коледни щипки. Вертикалният коледен гирлянд може да закачите от двете страни на прозореца или да го спуснете да виси от някой полилей.
 
А ето ви и още идеи как да украсите полилеите за празниците:
 
11.12.2012/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Вертикален коледен гирлянд".

Още от "Направи си сам"

Есенен венец

Есенен венец

Вече сте се настроили на есенна вълна. Домът е обагрен в топли, земни цветове и декориран умело с даровете на природата. Остава един последен детайл, за да бъде есенната идилия пълна – направете си есенен венец.

3 идеи за великденска салфетка-зайче

3 идеи за великденска салфетка-зайче

Като един от символите на празника, великденският заек присъства задължително в украсата на дома. Предлагаме ви да си направите великденски салфетки във формата на зайче, които да поставите до чинията на всеки гост.

Направи си сам: Домашен спрей

Направи си сам: Домашен спрей

За да прогоните неприятните миризми у дома и да се радвате на букет от аромати вкъщи, които ви ободряват и зареждат с настроение, може да си направите сами домашен спрей, с който да разпръсквате любимите си ухания из жилището.