Опаковки на подаръци

2 коментара0/5

Желателно е до този момент да сте приключили с коледното пазаруване или да са ви останали не повече от 1-2 подаръка за купуване. Време е да опаковате подаръците.

Добави описание

Независимо колко е голям подаръка, опаковката винаги прави впечатление, защото е знак за внимание и уважение. Панделки, картички и красива опаковъчна хартия са част от възможните варианти за празнична опаковка. Някои от подаръците може да увиете като бонбони – на децата със сигурност ще се хареса идеята.

 

Може да опаковате и в обикновена амбалажна хартия. Върху нея сложете шаблон от някакъв коледен орнамент или лента красива дантела. Оригинално би било да поднесете подаръка в опаковка, на която има привидно хаотично пръснати букви, от типа на ребусите „открий думите“.

С маркер оградете името на човека, за когото е предназначена изненадата. А на гърба може да сте разкрили и името на самия подарък.

Още идеи ще откриете в галерията с оригинални опаковки на подаръци

20.12.2012/ Христина Спасова

2 коментарaДобави коментар »

vodolei4e

От vodolei4e25.12.2012, 07:56 ч.

Аз съм го правила::))),но и с идеята накрая да няма нищо::))),а подаръка да го поднеса по същия начин ,но в други кутийки::))

Виж всички коментари за "Опаковки на подаръци".

Още от "Направи си сам"

Как да освежите старата маса?

Как да освежите старата маса?

С времето масата придобива съвсем различен вид от този, в който сте я закупили. Някои маси изглеждат похабени и износени, но в същото време остават здрави и стабилни. Ето няколко идеи как да освежите старата маса.

Кошница за чехли

Кошница за чехли

Колкото повече напредва есента, толкова по-хладно става. В такива моменти най-важно е да запазите краката си топли, защото ако изстинат, рискувате да се разболеете.

Не подценявайте блажната боя!

Не подценявайте блажната боя!

Не изхвърляйте старите си мебели, боядисайте ги в друг цвят и те ще ви служат и радват погледа още дълго време.