Опаковки на подаръци

2 коментара0/5

Желателно е до този момент да сте приключили с коледното пазаруване или да са ви останали не повече от 1-2 подаръка за купуване. Време е да опаковате подаръците.

Добави описание

Независимо колко е голям подаръка, опаковката винаги прави впечатление, защото е знак за внимание и уважение. Панделки, картички и красива опаковъчна хартия са част от възможните варианти за празнична опаковка. Някои от подаръците може да увиете като бонбони – на децата със сигурност ще се хареса идеята.

 

Може да опаковате и в обикновена амбалажна хартия. Върху нея сложете шаблон от някакъв коледен орнамент или лента красива дантела. Оригинално би било да поднесете подаръка в опаковка, на която има привидно хаотично пръснати букви, от типа на ребусите „открий думите“.

С маркер оградете името на човека, за когото е предназначена изненадата. А на гърба може да сте разкрили и името на самия подарък.

Още идеи ще откриете в галерията с оригинални опаковки на подаръци

20.12.2012/ Христина Спасова

2 коментарaДобави коментар »

vodolei4e

От vodolei4e25.12.2012, 07:56 ч.

Аз съм го правила::))),но и с идеята накрая да няма нищо::))),а подаръка да го поднеса по същия начин ,но в други кутийки::))

Виж всички коментари за "Опаковки на подаръци".

Още от "Направи си сам"

Освежете старата лампа

Освежете старата лампа

Настолната лампа в хола ви се вижда стара и овехтяла. Не бързайте да я изхвърляте, защото има начин как да я освежите и да я превърнете в оригинален акцент за стаята. Ето как.

Идеи направи си сам мартеници

Идеи направи си сам мартеници

Остават броени дни до празника на Баба Марта, когато обичаят повелява всички да са окичени с мартеници за здраве. Ако сте решили лично да изработите мартениците за вашите близки и приятели, ето няколко идеи направи си сам.

Семеен албум

Семеен албум

Сигурно сте понатрупали снимки от изминалите празници. Направете си семеен подарък и организирайте фотографиите в общ албум.