Коледна украса от хартия

0 коментара0/5

Коледната украса от хартия е един от най-икономичните варианти за празничен декор, който може да си направите сами вкъщи. Много хора подценяват хартиените декорации, но истината е, че те са също толкова ефектни, стига да сте попаднали на подходящите идеи.

Коледна украса от хартия

Каква коледна украса може да си направите от хартия?

Елха от списание


Играчки за елхата
Вземете празни кибритени кутии и ги опаковайте в подаръчна хартия с коледни мотиви. Завържете им панделки и ги закачете на коледната елха. Така ще изглежда сякаш сте я окичили с подаръци.

Добави описание

Коледен гирлянд
Хартиеният коледен гирлянд може да бъде от снежинки, фенери, цветни кръгчета в цветовете на Коледа. Прави се лесно и е подходящо занимание за най-малките.

Добави описание

Венец от фунийки
От листове хартия, завити на фунийки с различна големина, може да си направите красив коледен венец за входната врата. Важно е да използвате здраво лепило, с помощта на което да съедините връхчетата на фунийките.

Добави описание

Класически снежинки
Само с бял лист хартия и ножица може да направите красиви коледни снежинки, с които да украсите елхата, да си направите гирлянд, да ги залепите на прозореца или пък да ги използвате като допълнителна украса към опаковката на коледните подаръци.

Добави описание

Украса от хартиени чинии
Използвайте хартиени чинии за декорация на празничната трапеза. Може да ги оформите като ангели или пък като снежни човеци.

Добави описание

Украса за тавана

Добави описание

15.12.2014/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Коледна украса от хартия".

Още от "Направи си сам"

Хранилка за птици

Хранилка за птици

Много пъти отношението ни към животните показва какви хора сме всъщност. Затова нека бъдем добри и да съдействаме на птиците, които ни правят компания в града, като ги зарадваме с кокетна хранилка за птици.

Масичка с древноримска мозайка

Масичка с древноримска мозайка

Мозайката удачно се вписва в интериора на дома. Представената от нас масичка подхожда и за градината, и за гостната, а нейната мозаечна картина е създадена в стила на древноримските терми.

Оригинални идеи с щипки за простор

Оригинални идеи с щипки за простор

Във всеки дом има поне една кошничка, пълна с щипки за простиране. Съветваме ви да отделите дървените и да ги използвате за направата на интересен декор. Вижте някои оригинални идеи с щипки за простор.