4 лесни идеи за дома

0 коментара0/5

Предлагаме ви 4 лесни и оригинални идеи за дома, с които да разнообразите и обновите пролетния декор. Вижте как да се сдобиете с нова лампа, да развеселите градината и да създадете гостоприемно посрещане.

4 лесни идеи за дома

Направи си сам ефектна изтривалка

Всичко, което ви трябва за този проект, е обикновена едноцветна изтривалка, цветни бои или маркери и малко картонче, което да ви служи за шаблон.

Направи си сам весела градина

Градината ще стане по-пъстра и весела, ако добавите няколко цветни декоративни камъчета в саксиите. Калинки, цветенца или лица на животни са само част от вариантите за рисувани камъчета. А ето и още идеи:

Направи си сам красив лампион

Ако старият лампион на нощната лампа ви е омръзна и се оглеждате за интересен проект, тогава може да си измайсторите красив лампион във формата на лале. Картон, молив, ножица, игла и конец, голямо парче плат, тел и горещ силикон са всички необходими материали.

Направи си сам украса с цветя

Вижте как да си направите оригинална украса за вратата от цветя и телена мрежа - един по-различен летен венец!

11.06.2014/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "4 лесни идеи за дома".

Още от "Направи си сам"

Хладилна чанта за плажа

Хладилна чанта за плажа

Когато отивате на плаж, топлият въздух и слънчевите лъчи ви карат да търсите нещо разхладително и освежаващо за пиене или хапване. Затова хладилната чанта за плаж е перфектното решение на проблема. Ето как да си я измайсторите сами.

Пачуърк за дома

Пачуърк за дома

С пачуърк (patchwork, от patch – кръпка и work – работа) лесно ще разчистите ненужните и износени дрехи от гардероба, като ги превърнете в нещо оригинално и полезно. С пачуърк домът става по-весел и шарен.

Какво да правите със старите пуловери?

Какво да правите със старите пуловери?

След като до вчера сте разчиствали и подреждали гардероба, не може да не са ви изпаднали някакви стари пуловери, които вече да не отговарят на вкуса или фигурата ви.