10 идеи с коледни салфетки

0 коментара0/5

Ако искате да създадете празнично настроение на коледната трапеза, вижте нашите 10 идеи тип направи си сам украса от коледни салфетки, сгънати с помощта на различни техники.

10 идеи с коледни салфетки
10 идеи с коледни салфетки

Важно е да се отбележи, че повечето декорации и форми с коледни салфетки стават най-добре, ако работите с текстилни салфетки. Другият вариант е да изберете салфетки от по-плътна хартия и с повече пластове.

Коледна салфетка – елха


Коледна салфетка – елха (вариант 2)

Добави описание
Коледна салфетка – звезда

Една по-сложна, но пък много ефектна украса за коледната трапеза с помощта на едноцветна салфетка.

Добави описание

Коледна салфетка – ботушче

С подходящата техника може да направите така, че коледната салфетка да изглежда като ботушче на джудже или елф, а вътрешността му да напълните с бонбони.

Добави описание

Коледна салфетка – панделка

Класически и много лесен за изпълнение вариант за коледна украса за трапезата. Тъй като е по-семпъл, е препоръчително да изберете салфетка в по-ярки цветове.

Добави описание

Коледна салфетка – с природна украса

Използвайте шишарки, елхови клонки или канелени пръчици, които да прикрепите към салфетката, така че да създадете празнично настроение.

Добави описание

Двуцветна коледна салфетка

Изберете коледна салфетка с две лица, така че когато я нагънете във формата на елха, да изглежда, че "дръвчето" е украсено.

Добави описание

Коледна салфетка с рисунка

Потърсете в интернет шаблони на Дядо Коледа, Рудолф, подарък или друг тематичен символ. Принтирайте й оцветете. След това изберете едноцветна коледна салфетка (може и от хартия) и прикрепете към нея хартиена фигурка.

Добави описание

Коледна салфетка с украса от елха

Използвайте играчките от елхата, за да украсите празничната трапеза. Прикрепете ги към пръстена, с който сте захванали салфетката.

Добави описание

Семпла украса с коледна салфетка

Добави описание

 

01.12.2014/ Христина Спасова

 

 

 

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "10 идеи с коледни салфетки".

Още от "Направи си сам"

Дъска за рецепти

Дъска за рецепти

Има рецепти, които домакинята прави всеки ден, други, които приготвя веднъж в годината и трети – които са любими на семейството и специални, защото идват изненадващо.

Януарски венец

Януарски венец

Празниците минаха и за съжаление се наложи да приберете коледния венец обратно в кашона за догодина. За да не стои входната врата празна и мрачна, измайсторете си красив януарски венец.

Опаковки на подаръци

Опаковки на подаръци

Желателно е до този момент да сте приключили с коледното пазаруване или да са ви останали не повече от 1-2 подаръка за купуване. Време е да опаковате подаръците.