Семеен бюджет

1 коментар0/5

Докато получите заплата, и тя вече е излетяла от портфейла ви. При толкова разходи и сметки е трудно да хванете „следите“ на семейния ви бюджет. Има частично решение на проблема.

Семеен бюджет

 

 
Крайно време е да отворите една счетоводна тетрадка. Вписвайте вътре приходите и датите, когато са пристигнали паричните постъпления. Отстрани записвайте разходите.

Разбира се, става въпрос за по-големите покупки и за сметките – няма как да отбелязвате всяка похарчена стотинка. Вижте как се движи семейният ви бюджет, като правите проверки на средно 10 дни.
 
Счетоводната тетрадка ще ви помогне да видите къде отиват парите ви и да организирате разходите си. За „по-привързаните“ към компютрите си, семейният бюджет може да бъде „проследен“ и с помощта на компютърна програма.
 
15.11.2012/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

vodolei4e

От vodolei4e18.11.2012, 08:42 ч.

Това го правя с години,но все изникват непредвидени разходи.

Виж всички коментари за "Семеен бюджет".

Още от "Личен опит"

С двойна сила срещу петната

С двойна сила срещу петната

Много работещи дами, представители на женски и лайфстайл медии, събра събитието, посветено на супержената, подкрепено от Ariel. Пред всички гости, популярната телевизионна и радио водеща и майка на две дъщери, Ива Дойчинова сподели своите тайни как успява да се справи с ежедневните задачи и да бъде истинска супержена.

Трикове срещу пет упорити петна

Трикове срещу пет упорити петна

Има случаи, когато петната просто отказват да изчезнат от дрехата. Не се отчайвате, а бъдете упорити! Пробвайте триковете срещу тези пет упорити петна!

Нова  технология променя завинаги отношението към прането

Нова технология променя завинаги отношението към прането

Не,не говорим за създаването на футуристична супер пералня с вграден киносалон, а за прилагането, за пръв път у нас на една стара и добре позната технология - вече и в прането!