Великденски венец

0 коментара0/5

Великденският венец е част от декорацията на дома за предстоящия празник. Някои предпочитат да използват като основа пролетния венец от цветя и само добавят декоративни елементи. Други, които са се забавили с пролетната украса, залагат на традиционен великденски венец.

Великденски венец

Великденски венец може да си измайсторите от: сухи клонки, от цветя, от върба, от хартия, от плат, от стара рамка за снимка.

 

 

След като направите основата, започвате с украсата - цветя, листа от бръшлян, фигурки на животни, които се свързват с празника, панделки, материали като филц, памук, прежда и друг вид конци, цветни камъчета.

 

 

Декоративните елементи се добавят с помощта на секундно лепило и се оставят за известно време, докато станат достатъчно стабилни. 

Ако си направите по-малък по размер великденски венец, може да  го използвате като "панер", в който да слагате някои от боядисаниите яйца на масата.

 

Ето някои идеи, които могат да са ви от полза за направата на оригинален великденски венец.

 

 

25.04.2013/ Христина Спасова

 

Всичко за Великден на едно място

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Великденски венец".

Още от "Идеи"

5 съвета за премахване на миризмата на мухъл от гардероба

5 съвета за премахване на миризмата на мухъл от гардероба

Влагата, особено в шкафовете и гардеробите за дрехи, може да бъде много опасна и да съсипе дрехите ви. За да се справите с нея и съпровождащата я неприятна миризма, можете да се доверите на нашите лесни и ефективни съвети:

Коледна украса за входната врата

Коледна украса за входната врата

Коледната украса за входната врата говори за гостоприемност и домашен уют. Тя е част от празничната декорация, създава позитивно настроение и разнообразява иначе скучния вид на входната врата.

Как да съхраним свещта по-дълго

Как да съхраним свещта по-дълго

Свещта играе основна роля в най-значими моменти от нашия живот- рождени дни, романтични вечери, празници или просто, за да облее стаята в мека светлина.