Великденски венец

0 коментара0/5

Великденският венец е част от декорацията на дома за предстоящия празник. Някои предпочитат да използват като основа пролетния венец от цветя и само добавят декоративни елементи. Други, които са се забавили с пролетната украса, залагат на традиционен великденски венец.

Великденски венец

Великденски венец може да си измайсторите от: сухи клонки, от цветя, от върба, от хартия, от плат, от стара рамка за снимка.

 

 

След като направите основата, започвате с украсата - цветя, листа от бръшлян, фигурки на животни, които се свързват с празника, панделки, материали като филц, памук, прежда и друг вид конци, цветни камъчета.

 

 

Декоративните елементи се добавят с помощта на секундно лепило и се оставят за известно време, докато станат достатъчно стабилни. 

Ако си направите по-малък по размер великденски венец, може да  го използвате като "панер", в който да слагате някои от боядисаниите яйца на масата.

 

Ето някои идеи, които могат да са ви от полза за направата на оригинален великденски венец.

 

 

25.04.2013/ Христина Спасова

 

Всичко за Великден на едно място

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Великденски венец".

Още от "Идеи"

Идеи за великденска украса

Идеи за великденска украса

Великден е само след пет дни, а празничното настроение едва сега се сеща за вас. Ако все още не сте украсили дома си за празника, предлагаме ви няколко бързи и лесни идеи за великденска украса.

Идеи за новогодишна украса

Идеи за новогодишна украса

Новогодишната празнична украса до голяма степен препокрива тази от Коледа, но все пак може да поставите няколко акцента, които да напомнят идеята на Нова година. Вижте нашите идеи за новогодишна украса у дома.

Входната врата в синьо!

Входната врата в синьо!

Ако искате да си продадете апартамента или къщата изгодно - боядисайте вратата в синьо.