Великденска украса с моркови

0 коментара0/5

Какво ще кажете за нестандартна великденска украса от моркови, която да прави компания на великденския заек? Предлагаме ви няколко лесни идеи как да включите оранжевия зеленчук в празничния декор.

Великденска украса с моркови

Признаваме, че на пръв поглед морковената украса изглежда малко странно, но пък от друга страна именно тази странност развеселява, а цветът добавя повече колорит в празничния декор.

Моркови може да си направите от плат или хартия, зависи как сте решили да ги използвате във великденската украса.

Идея 1: Увийте приборите за празничната трапеза в оранжеви салфетки и завържете със зелена сатенена панделка.

Добави описание

Идея 2: Използвайте фондан или оранжева глазура,с която да украсите кифлички или ягоди, така че да придобият цвят и форма на морков. С глазура в морковен цвят може да оцветите и няколко мъфина.

Добави описание

Идея 3: Измайсторете си моркови от плат, които да поставите в стъклена купа на великденската трапеза или да ги закачите към великденския венец за вратата.

Идея 4:Морков от тишу хартия също може да ви послужи като акцент във великденската украса. Съберете ги в кошница, завържете панделка за дръжката и поставете украсата пред входната врата.

Идея 5: В случай, че сте отделили децата на отделна маса, направете тяхната трапеза по детски празнична. Закачете великденски гирлянд, като редувате оранжеви триъгълници, изрязани от картон, и хартиени великденски яйца. Отново от оранжев картон направете фуния, напълнете я с шоколадови яйца, затворете и залепете отгоре зелени листа от филц.

Добави описание

03.04.2014/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Великденска украса с моркови".

Още от "Идеи"

Декор на снежинки за Коледа

Декор на снежинки за Коледа

Красотата на снежните пейзажи винаги е вдъхновявала хората естети. Затова от край време снежинките често присъстват в декора за Коледа, като закачливи елементи от празничната украса на дома.

Идеи и съвети за таванска стая

Идеи и съвети за таванска стая

Таванското помещение често е подценявано, а всъщност крие много възможности, така че с малко усилия да го превърнете в уютно и практично кътче. Вижте идеи и съвети за таванска стая.

5 идеи за романтичен декор

5 идеи за романтичен декор

Ако сте настроени на любовна вълна и еуфорията около Свети Валентин все пак е успяла да ви докосне, тогава се възползвайте от нашите 5 бързи идеи за романтичен декор у дома и изненадайте половинката.