Многобройните приложения на плетените кошници

0 коментара0/5

Плетените кошници определено притежават чар и рустик излъчване, но могат да бъдат и модерно допълнение към дома ви. Плетените кошници имат поне дузина приложения у дома. Вижте някои от тях.

Многобройните приложения на плетените кошници
 © istockphoto.com

Плетените кошници са незаменими, когато става въпрос за организацията на дома. Вземете такива, които са с правоъгълна форма, и ги използвайте като чекмеджета на различни етажерки, рафтове, шкафчета за антре и други мебели.

Ако мебелите са по-ретро, плетените кошници са идеален начин да им вдъхнете нов живот. Ако пък жилището ви е модерно, то плетените кошници ще са акцентът, който придава на дома ви чар и юут.

Добави описание

Плетените кошници са чудесни за съхранение на плетива и прежди, домашни чехли, дребни вещи, които трудно се подреждат по етажерки и събират само прах. Плетените кошници са идеално допълнение и към нощното ви шкафче, където да слагате часовника, телефона или книгата си, която четете преди лягане, за да не са разпиляни.

Какво държите на нощното шкафче? >>>

Дълбоките и овални кошници пък могат да се използват като кош за играчки или пък като панер за дрехи. 

Хубавото на плетените кошници е, че са мултифункционални. Купувайки си една кошница, може да я използвате по няколко различни начина и с различна цел, в зависимост от нуждите ви. Което пък минимализира вероятността плетената кошница да стои неизползвана в някой ъгъл у дома, заемайки ви излишно пространство. По-вероятно е да сте й вдъхнали нов живот, намирайки й ново приложение.

Добави описание

Плетените кошници могат да се превърнат в алтернативни легло на домашните ви любимци. Котките и кучетата обичат да се свиват буквално на кълбо, когато спят, така че в една овална кошница с мека възглавница ще се чувстват прекрасно.

Градинарите пък със сигурност ще превърнат плетените кошници в място за градински инструменти или кокетна кашпа. А може да ги използвате и за пикник в градината.

Направи си сам: Алтернативни саксии >>>

Добави описание

А вие за какво използвате плетени кошници у дома?

22.05.2017/Ели Йорданова

Още от "Идеи"

Кухня в ретростил

Кухня в ретростил

Можете да разнообразите кухнята чрез етажерки в ретростил. Те не само че ще поберат много от чиниите, но ще придадат и особен, старинен нюанс.

Кухня – остров

Кухня – остров

Искате ли да направите нещо оригинално и безкрайно удобно в любимото си помещение - кухнята?

Хвърчаща  закуска

Хвърчаща закуска

Една идея за маса във въздуха