Мини коледна елха за празника

0 коментара0/5

Ако нямате възможност за голяма коледна елха, не тъгувайте, защото нейният умален вариант е също толкова симпатичен и празничен. Мини коледна елха за празника – за уютен дом с празнична атмосфера.

Мини коледна елха за празника

Малката коледна елха е практично решение за предстоящите празници. От една страна, тя е подходяща за жилища с по-малка площ или с по-ниски тавани, в които голямата елха повече ще пречи, отколкото да радва. От друга страна, мини коледната елха може да се използва и в по-просторни домове, където домакините са решили да си устроят уютен коледен кът.

Предимство на малкото коледно дръвче е, че в повечето случаи се продава в саксия, така че може да го използвате многократно в празничната украса през годините, а когато порасне достатъчно, да го посадите в градината.

Вижте  също: Когато избирате елха за Коледа

Желателно е да не затрупвате мини коледната елха с много играчки. Освен че губи естествения си чар, дръвчето изглежда още по-малко. По-добре заложете на неговата зеленина, като я подчертаете с контрастни по цвят орнаменти.

Вижте също: Нестандартна коледна елха

Например бели хартиени снежинки, коледни щипки, топки в червено или сребърно или като използвате за украса само гирлянди или лампички. Не забравяйте, че коледните играчки трябва да са малки, за да не тежат не сами физически, но и визуално на клоните на малката коледна елха.

Вижте също: Как да украсите елхата за Коледа

В случай, че сте избрали истинско дръвче, а не изкуствено, по-добре го дръжте в някое по-хладно помещение. Идеални за целта са коридорите и антрето. Причината е, че топлината може да му се отрази зле и игличките му да изпадат. За да е по-празнично, облечете саксията с плетена коледна „дрешка“ в червено, поставете я в коледно чувалче или я увийте с дебел шал.

Мини коледната елха е идеална и като подарък за празниците, така че ако се чудите какво да подарите на вашите близки, изненадайте ги с това красиво зелено растение.

23.12.2013/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Мини коледна елха за празника".

Още от "Идеи"

Да подготвим стаята за 14-ти февруари

Да подготвим стаята за 14-ти февруари

14-ти февруари наближава. Време е да подготвим стаята за най-интимната нощ от годината. Всеки има собствени предпочитания за това как да прекара най-страстната любовна нощ с партньора си.

6 еко идеи за есенен декор

6 еко идеи за есенен декор

Покрай голямото есенно почистване сигурно сте попаднали на вещи, от които искате да се отървете. Не бързайте с хвърлянето, използвайте ги за реализирането на нашите 6 еко идеи за есенен декор.

Закачливи и полезни идеи за дома

Закачливи и полезни идеи за дома

Ако сте от хората, които обичат да експериментират, и искате да разнообразите декора на дома си с нещо ново, различно и забавно, то ето няколко закачливи и полезни идеи за дома, които могат да са ви от полза!