Мини коледна елха за празника

0 коментара0/5

Ако нямате възможност за голяма коледна елха, не тъгувайте, защото нейният умален вариант е също толкова симпатичен и празничен. Мини коледна елха за празника – за уютен дом с празнична атмосфера.

Мини коледна елха за празника

Малката коледна елха е практично решение за предстоящите празници. От една страна, тя е подходяща за жилища с по-малка площ или с по-ниски тавани, в които голямата елха повече ще пречи, отколкото да радва. От друга страна, мини коледната елха може да се използва и в по-просторни домове, където домакините са решили да си устроят уютен коледен кът.

Предимство на малкото коледно дръвче е, че в повечето случаи се продава в саксия, така че може да го използвате многократно в празничната украса през годините, а когато порасне достатъчно, да го посадите в градината.

Вижте  също: Когато избирате елха за Коледа

Желателно е да не затрупвате мини коледната елха с много играчки. Освен че губи естествения си чар, дръвчето изглежда още по-малко. По-добре заложете на неговата зеленина, като я подчертаете с контрастни по цвят орнаменти.

Вижте също: Нестандартна коледна елха

Например бели хартиени снежинки, коледни щипки, топки в червено или сребърно или като използвате за украса само гирлянди или лампички. Не забравяйте, че коледните играчки трябва да са малки, за да не тежат не сами физически, но и визуално на клоните на малката коледна елха.

Вижте също: Как да украсите елхата за Коледа

В случай, че сте избрали истинско дръвче, а не изкуствено, по-добре го дръжте в някое по-хладно помещение. Идеални за целта са коридорите и антрето. Причината е, че топлината може да му се отрази зле и игличките му да изпадат. За да е по-празнично, облечете саксията с плетена коледна „дрешка“ в червено, поставете я в коледно чувалче или я увийте с дебел шал.

Мини коледната елха е идеална и като подарък за празниците, така че ако се чудите какво да подарите на вашите близки, изненадайте ги с това красиво зелено растение.

23.12.2013/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Мини коледна елха за празника".

Още от "Идеи"

Идеи за икономия на енергия

Идеи за икономия на енергия

Икономията на енергия вълнува повечето средностатически домакинства. Защото колкото повече икономия на енергия се прави, толкова повече разходи се пестят. С няколко ефективни идеи икономията на енергия ще се превърне в начин на живот.

Как да аранжираме фото стена?

Как да аранжираме фото стена?

Снимките са отражение на щастливите моменти, затова са толкова ценни и важни за семейството. Дом, пълен с фотографии, е емблема за хармония и семейно разбирателство. Вижте нашите идеи как да аранжирате фото стена.

Идеи за обзавеждане на балкона

Идеи за обзавеждане на балкона

В града балконът, дори и малък, е вашето райско кътче - онова усамотено мястото, където в топлите дни ще релаксирате след дълъг ден. Според размерите и основните функции на балкона, трябва да изберете и съответните мебели. Вижте идеи за обзавеждане на балкона.