Как да скриете радиатора?

0 коментара0/5

Безспорно радиаторите са любимите ви предмети в дома, особено в най-студените дни, но често са и най-омразните, що се отнася до естетическа визия и дизайнерски интериор. Ето няколко хитри идеи как да скриете или просто разкрасите радиаторите у дома.

Как да скриете радиатора?
 © istockphoto.com

Ако жилището ви е от миналия век, то навярно и радиаторите ви са точно толкова стари и определено не изглеждат особено лицеприятни със стърчащите си тръби и захабена боя:

Добави описание

В случай, че ви се намират няколко такива у дома, ето как да ги освежите или скриете.

Боядисайте радиатора в ярки цветове

Ако просто ги боядисате отново с бяла боя, няма да промените особено много визията им и начина, по който стоят в интериора. Най-добре използвайте наситени и ярки цветове, които ще накарат радиатора не само да "светне" и да бъде акцент в дома ви, но и да изглежда по-модерен, и дизайнерски.

Добави описание

Цветна маскировка

Другият вариант е да маскирате радиатора, като го боядисате в същия цвят, какъвто е стената, така че да се слее с нея и да не се набива очи, съответно и да не дразни толкова.

Добави описание

Дегизирайте радиатора като мебел

Ако все пак ненавиждате гледката на старите радиатори, може да скриете в шкаф, играещ ролята на масичка, бюро, пейка и т.н. Важно условие е да има достатъчно отвори, така че да бъде добра вентилацията и радиатора все пак да може да изпълнява функцията си на отоплителен уред. 

Добави описание

Скрийте радиатора в арт кутия

Радиаторите ви могат да се превърнат в модерно произведение на изкуството, че няколко арт инсталации - например кутии от стъкло, алуминий или други алтернативни материали. 

Добави описание

Модернизирайте радиаторите у дома

Стига да имате достатъчно желание, време и средства, може изцяло да смените радиаторите у дома с такива, които напълно влизат в концепцията за модерен дом от бъдещето. Ето какво имаме предвид:

09.01.2017/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как да скриете радиатора?".

Още от "Идеи"

Идеи за подаръци за новодомци

Идеи за подаръци за новодомци

Ваши приятели са си купили жилище и ви канят в новия си дом, за да отпразнувате заедно преместването им. Тук изниква въпросът, какво да подарите на домакините за техния малък празник. Вижте нашите идеи за подаръци за новодомци.

Подарък за бързо оздравяване

Подарък за бързо оздравяване

Януари месец е коварен месец, когато става въпрос за здраве и за имунна система. Близките ни често се разболяват, а ние се чудим как да оправим настроението им, докато те се борят с неприятния вирус.

7 пролетни акцента за дома

7 пролетни акцента за дома

Пролетта е сезонът на топло слънце, свеж полъх, лъчезарни усмивки и добро настроение. Заредете и дома си с пролетно вдъхновение, използвайки 7 пролетни акцента в декора! Кажете „Добре дошла“ на пролетта у дома!