Идеи за повече пространство в детската стая

0 коментара0/5

Мястото никога не е достатъчно, особено, когато става въпрос за детската стая. Като добавим и факта какви кутийки са спалните в съвременните жилища, определено си е нужна хитра организация на пространството в малката детска стая.

Идеи за повече пространство в детската стая

Предлагаме ви 4 начина, благодарение на които детето ви ще има достатъчно място за игра, ще спи на широко, а тоалетите, обувките и най-вече играчките му ще имат свои местенца, където да не създават хаос и да не дразнят постоянно подреждащите детската стая мама и тати.

 

Да започнем с леглото

Ако детето ви е около и над 3 годинки, спокойно може да смените бебешката кошара с двуетажно легло. То е достатъчно широко и комфортно за сън, като в същото време не отнема от пространството за игра, тъй като пространството под него е идеално за тази цел.

 

Вдигнете всичко нависоко

Стенните шкафове, рафтове, закачалки са идеални за детска стая. Наблегнете и на високите, а не широките мебели. Така има много място за съхранение на всички вещи на малкия човек, без да се отнема от любимото му място за игра – на пода.

 

Използвайте стените по алтернативен начин

Защо да купувате масичка или статив за рисуване, когато стената би могла да се превърне в идеално поле за изява на малкия художник. Ето една интересна идея:

 

Изберете сгъваеми или тип „матрьошки“ мебели за детската стая

Сгъваеми масички и столчета, пъхащи се една в друга масички, падащи и прибиращи се отново към стената мебели са идеални за оползотворяване на малкото пространство в детската стая.

 

07.11.2016/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Идеи за повече пространство в детската стая".

Още от "Идеи"

Стилни идеи за дома

Стилни идеи за дома

С настъпването на пролетта се появава и желанието за промяна в интериора на дома.  Питате се как да запазите уюта, без да влагате прекалено много средства за нововъведения. Запомнете - стилните идеи се раждат от въображението.

Да подредим шаловете

Да подредим шаловете

Шалът е задължителен моден аксесоар за всеки сезон, затова много жени имат по няколко оригинални екземпляра. Когато обаче се струпат повече шалове, често се чудим къде да им намерим място. Вижте няколко идеи как да подредите шаловете.

Късметче за деня

Късметче за деня

Според специалисти, какъв ще бъде денят на човек зависи много от това как е започнало утрото. Ето защо е важно да стартирате с усмивка и настроение. За тази цел ще ви помогне купата с късмети.