Идеи за повече пространство в детската стая

0 коментара0/5

Мястото никога не е достатъчно, особено, когато става въпрос за детската стая. Като добавим и факта какви кутийки са спалните в съвременните жилища, определено си е нужна хитра организация на пространството в малката детска стая.

Идеи за повече пространство в детската стая

Предлагаме ви 4 начина, благодарение на които детето ви ще има достатъчно място за игра, ще спи на широко, а тоалетите, обувките и най-вече играчките му ще имат свои местенца, където да не създават хаос и да не дразнят постоянно подреждащите детската стая мама и тати.

 

Да започнем с леглото

Ако детето ви е около и над 3 годинки, спокойно може да смените бебешката кошара с двуетажно легло. То е достатъчно широко и комфортно за сън, като в същото време не отнема от пространството за игра, тъй като пространството под него е идеално за тази цел.

 

Вдигнете всичко нависоко

Стенните шкафове, рафтове, закачалки са идеални за детска стая. Наблегнете и на високите, а не широките мебели. Така има много място за съхранение на всички вещи на малкия човек, без да се отнема от любимото му място за игра – на пода.

 

Използвайте стените по алтернативен начин

Защо да купувате масичка или статив за рисуване, когато стената би могла да се превърне в идеално поле за изява на малкия художник. Ето една интересна идея:

 

Изберете сгъваеми или тип „матрьошки“ мебели за детската стая

Сгъваеми масички и столчета, пъхащи се една в друга масички, падащи и прибиращи се отново към стената мебели са идеални за оползотворяване на малкото пространство в детската стая.

 

07.11.2016/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Идеи за повече пространство в детската стая".

Още от "Идеи"

Какво да правите със старите вестници?

Какво да правите със старите вестници?

Покрай съботно-неделните часове, прекарани в решаване на кръстословици и четене на любопитни статии, са се понатрупали вестници и списания. Преди да ги изхвърлите, вижте дали не могат да ви бъдат полезни.

Как да аранжирате масата за Великден?

Как да аранжирате масата за Великден?

По Великден семейството обикновено се събира за обяд или вечеря, за да празнува заедно, както е традицията. Около трапезата се събират също кумове и кумци. Посрещнете гостите с красиво декорирана трапеза - ето някои идеи как да аранжирате масата за Великден?

Ретро клетки за птици в декора

Ретро клетки за птици в декора

Първоначално идеята звучи налудничаво, но всъщност старите клетки за птици могат да се превърнат в оригинален и интересен елемент в декора на дома, стига да знаете как да ги използвате. Вижте нашите предложения за ретро клетки за птици в декора на дома.