Идеи за икономични подаръци - част 2

0 коментара0/5

Икономичните коледни подаръци могат да са ефектни, полезни и не толкова скъпи. Често те са по-малки и скромни, но пък са поднесени от сърце, с любов и показват, че човекът се интересува от вас и ви познава добре.

Идеи за икономични подаръци - част 2

 

За суетните тинейджърки
 
Да избираш подарък за тинейджър винаги е трудно, а ако е за някоя суетна госпожица става още по-сложно. От козметичен магазин купете комплект за френски маникюр или 2-3 лака в цветовете на коледните празници. Към тях прибавете още пила за нокти и крем за ръце.
 
Ориентировъчна цена на подаръка: 3 броя лакове за нокти – между 5 и 10лв, пила за нокти – 2лв, крем за ръце – 3лв.
Добави описание
За семейството
 
Чудесен подарък за семейството е рамка или албум за снимки. За да не бъде тривиално, разчупете обичайния им вид. Например в албума подберете вие няколко снимки и сложете до тях листчета със закачлив текст.
 
Не е задължително рамката да е за една снимка, вече се предлагат и такива, които образуват цял колаж. В празното пространство между фотографиите напишете и празничното си пожелание. 
 
Ориентировъчна цена на подаръка: 1 снимка от фото – 0,30ст, албум – от 3лв до колкото сте готови да дадете, рамка за снимка – от 2 до 10лв в зависимост от броя снимки, които побира.
Плетени подаръци
 
Плетеният подарък е идеален за зимата, така че ако сте от по-сръчните, захващайте се. Шал, ръкавици или шапка, плетени подложки за чаши или елече за чаша за кафе – всички варианти се правят сравнително бързо и не изискват много прежда, а в същото време оставят чувство за топлина и уют у собственика.
 
Ориентировъчна цена на подаръка: кълбо с хубава прежда ще намерите и за 2лв в специализирани магазини.
10.12.2012/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Идеи за икономични подаръци - част 2".

Още от "Идеи"

Ароматно таралежче

Ароматно таралежче

Таралежче от портокал с бодли от карамфил – невероятен аромат.

Гаражна разпродажба

Гаражна разпродажба

След пролетното почистване сигурно сте събрали цял куп с вещи, които вече не използвате и няма къде да държите. Някъде решението на проблема се нарича Гаражна разпродажба. Ето малко повече за инициативата, наречена „гаражна разпродажба“.

Как да запазите свежа истинската елха?

Как да запазите свежа истинската елха?

Ако сте от любителите на истинската коледна елка и сте били твърде нетърпеливи да си купите такава месец преди празниците, ето няколко съвета как да я запазите свежа до Коледа.