Идеи за икономични подаръци - част 2

0 коментара0/5

Икономичните коледни подаръци могат да са ефектни, полезни и не толкова скъпи. Често те са по-малки и скромни, но пък са поднесени от сърце, с любов и показват, че човекът се интересува от вас и ви познава добре.

Идеи за икономични подаръци - част 2

 

За суетните тинейджърки
 
Да избираш подарък за тинейджър винаги е трудно, а ако е за някоя суетна госпожица става още по-сложно. От козметичен магазин купете комплект за френски маникюр или 2-3 лака в цветовете на коледните празници. Към тях прибавете още пила за нокти и крем за ръце.
 
Ориентировъчна цена на подаръка: 3 броя лакове за нокти – между 5 и 10лв, пила за нокти – 2лв, крем за ръце – 3лв.
Добави описание
За семейството
 
Чудесен подарък за семейството е рамка или албум за снимки. За да не бъде тривиално, разчупете обичайния им вид. Например в албума подберете вие няколко снимки и сложете до тях листчета със закачлив текст.
 
Не е задължително рамката да е за една снимка, вече се предлагат и такива, които образуват цял колаж. В празното пространство между фотографиите напишете и празничното си пожелание. 
 
Ориентировъчна цена на подаръка: 1 снимка от фото – 0,30ст, албум – от 3лв до колкото сте готови да дадете, рамка за снимка – от 2 до 10лв в зависимост от броя снимки, които побира.
Плетени подаръци
 
Плетеният подарък е идеален за зимата, така че ако сте от по-сръчните, захващайте се. Шал, ръкавици или шапка, плетени подложки за чаши или елече за чаша за кафе – всички варианти се правят сравнително бързо и не изискват много прежда, а в същото време оставят чувство за топлина и уют у собственика.
 
Ориентировъчна цена на подаръка: кълбо с хубава прежда ще намерите и за 2лв в специализирани магазини.
10.12.2012/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Идеи за икономични подаръци - част 2".

Още от "Идеи"

Есенен декор за дома

Есенен декор за дома

Макар сезонният декор да не е толкова наложен, колкото празничния (по случай Коледа и Великден), няма спор, че той внася уют и доза оригиналност вкъщи. Вижте няколко лесни идеи за есенен декор за дома.

Техники за боядисване на великденски яйца

Техники за боядисване на великденски яйца

Всеки дом се стреми да изпъкне с по-оригинални, цветни и интересни великденски яйца от тези на останалите в съседство. Ето някои техники за боядисване на великденски яйца, с които ще разбиете конкуренцията!

Какъв домашен любимец да си вземете?

Какъв домашен любимец да си вземете?

Домашните любимци носят радост вкъщи. Някои са пухкави и игриви, други изразяват привързаността си по свой начин, но със сигурност домашният любимец се превръща в незаменим член на семейството.