Ароматен венец

0 коментара0/5

Ако искате да ароматизирате дома си, без да давате пари за ароматизатори, свещи и други подобни продукти, идеята за ароматен венец може би е точно за вас.

Ароматен венец

 

Трябват ви няколко портокала и формички за сладки. Обелете плодовете, като се опитате да запазите кората, без да я разкъсвате. От нея, с помощта на формичките, изрежете звездички, сърца или други изображения.
 
Може да нанижете всички портокалови орнаменти наведнъж, като използвате игла с конец и я прекарате през тях. Другият вариант е на отделните орнаменти да правите малка дупка, през която да промушвате конеца, образувайки „дръжка“.
Добави описание
По желание може да редувате цитрусовите кори с пръчки канела.
Най-добре закачете ароматният венец в близост до отоплителния уред, за да се разнесе по-бързо аромата из стаята. 
 
Идея: освен портокал, може да използвате още лимон, грейпфрут или друг цитрус с дебела кора.
 
Разгледайте галерията за още ароматни портокалови идеи!

23.11.2012/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Ароматен венец".

Още от "Идеи"

Идеи със стари пластмасови бутилки

Идеи със стари пластмасови бутилки

Ако сте еко настроени и искате да спестите на природата някой друг отпадък, с който да се разправя, рециклирайте старите пластмасови бутилки и ги превърнете в полезно и ефектно средство у дома. Ето няколко идеи.

3 идеи с декоративни камъчета

3 идеи с декоративни камъчета

Декоративните камъчета са интересен метод за освежаване на дома и градината. С тях се работи лесно, а проектите не изискват специални умения или много средства. Вижте нашите 3 идеи с декоративни камъчета.

Кое да запазите от великденската украса?

Кое да запазите от великденската украса?

След края на празниците една от задачите вкъщи е да се прибере украсата, напомняща за тях. Вижте кое да запазите от великденската украса, така че домът ви да остане все така пъстър и зареден с настроение.