7 идеи за коледна украса на холната маса

0 коментара0/5

Холната масичка често се превръща във фокусна точка при интериора на хола, затова е хубаво и тя да бъде празнично "настроена". Вижте 7 идеи за коледна украса на холната маса.

7 идеи за коледна украса на холната маса
7 идеи за коледна украса на холната маса © iStockPhotos
  1. В чаша за вино - вземете чаша за червено вино или коняк, тъй като са с най-подходяща форма за празнична украса. В тях сложете малки коледни топки, 2-3 шишарки (или може също 1-2 елхови връхчета, 2-3 праъчици канела, портокалови корички). Ако не може да намерите толкова малки коледни топки, тогава просто напълнете чашата с гирлянд от топчета.
  2. В стъклена ваза - напълнете вазата с шишарки и гирлянд от топчета. Между тях поставете LED светлини на батерии, като се опитате да скриете зарядното с батериите. Така вечерта имате красива и ефектна светеща украса.
  3. Украса с венец - използвайте традиционния коледен венец, който обикновено стои на входната врата или на някой рафт за книги, и го поставете в центъра на холната масичка. Вътре в него поставете голяма цилиндрична свещ.
  4. Украса в поднос - удобна и лесна за пренасяне украса за холната масичка. В единия край на табла или дървен поднос поставете купа с цитрусови (портокал, грейпфрут, мандарини), между които сте поставили канелени пръчици и звездовиден анасон. В другия край сложете малка вазичка с букет от скъсени червени рози.
  5. Украса от текстил - запазете коледната декорация по-семпла, като разчитате само на ефекта на домашния текстил. За правоъгълна холна масичка сложете тишлайфер, за квадратна - ромбовидно каре, за кръгла - кръгла подложка за хранене от текстил с коледни мотиви.Добави описание
  6. Украса с цветя - цветето коледна звезда е един от символите на зимните празници. Поставете го в ефектна кашпа с коледни мотиви или пък в обикновена кашпа, увита в тъмнозелена тишу хартия и червена панделка и украсата ви за холната маса е готова.
  7. Мини елха - направете си мини елха от страници на списание, поставка за мъфини и коледни топки, картон и канап и много други подръчни материали.
  8. Вкусна украса - използвайте коледния текстил в съчетания със стъклен буркан, пълен с коледни лакомства (коледни бастунчета, снежни бисквити, целувки и други).

23.12.2015/ Христина Спасова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "7 идеи за коледна украса на холната маса".

Още от "Идеи"

Идеи за обзавеждане на балкона

Идеи за обзавеждане на балкона

В града балконът, дори и малък, е вашето райско кътче - онова усамотено мястото, където в топлите дни ще релаксирате след дълъг ден. Според размерите и основните функции на балкона, трябва да изберете и съответните мебели. Вижте идеи за обзавеждане на балкона.

Текстилен уют в „цветисто“

Текстилен уют в „цветисто“

Стремежът към едновременно стилен и уютен дом е неизменно в представите на всеки от нас. Как да го постигнем? С правилно подбрани и съчетани текстилни елементи.

Балкон “наопаки”

Балкон “наопаки”

Балкон в стаята!?