3 нестандартни приложения на тапетите

0 коментара0/5

Ако свързвате тапетите само с представата за ретро апартамент, сте в голяма грешка. Тапетите са не само модерни, но и многофункционални. Вижте няколко от най-нестандартните и оригинални приложения на тапетите.

3 нестандартни приложения на тапетите

Освежете старите мебели с тапети

Вместо да изхвърляте старите мебели, които са ви омръзнали или са овехтели с времето, ето как да ги реставрирате с помощта на тапети. Изберете такива, които ви подхождат и облепете  стях вратичките на старата секция, плота на изтърканата вече маса. Тапетите са оригинално решение и за гръб на кухня, стига да ги поставите зад защитно стъкло. Също огат да бъдат и идеално решения за облицоване гърба на иначе скучните етажерки и шкафове. 

Вижте още:  Кухненски гръб - как да освежите кухнята >>>

 

Тапети вместо картини

Превърнете тапетите в произведения на изкуството. Залепете няколко парчета от един и същи тапет или няколко различни директно върху стената. След което окачете празни рамки върху поставените тапети. А може да използвате бели пана за рисуване, които да облепите с тапети и да окачите като картини у дома. 

Акцентираща стена с тапети

Използвайте релефни тапети или пък такива с ярки и контрастиращи цветове. Облепете с тях една от стените в помещението, така че да изпъкне и да се превърне в акнцент на стаята. По същия начин може да акцентирате и върху ниши и обособени ъгли в стаите, като използвате подходящи тапети за тези места.

Вижте още: Съвети за почистване на петна от тапети >>>

06.03.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "3 нестандартни приложения на тапетите".

Още от "Идеи"

Фенерите -вълшебство в нощта

Фенерите -вълшебство в нощта

Искате ли да имате една вълшебна лятна вечер, доверете се на фенерите.

Приказни детайли

Приказни детайли

Потопете се в красотата от разностилни орнаменти за завеси, кувертюри, дамаски и покривки.

3 идеи за кът за четене у дома

3 идеи за кът за четене у дома

Ако сте от хората, които обичат да четат, сигурно си имате някое специално място вкъщи, където обичате да се вглъбявате в любимото си четиво. Предлагаме ви 3 идеи за аранжиране на кът за четене у дома.