3 нестандартни приложения на тапетите

0 коментара0/5

Ако свързвате тапетите само с представата за ретро апартамент, сте в голяма грешка. Тапетите са не само модерни, но и многофункционални. Вижте няколко от най-нестандартните и оригинални приложения на тапетите.

3 нестандартни приложения на тапетите

Освежете старите мебели с тапети

Вместо да изхвърляте старите мебели, които са ви омръзнали или са овехтели с времето, ето как да ги реставрирате с помощта на тапети. Изберете такива, които ви подхождат и облепете  стях вратичките на старата секция, плота на изтърканата вече маса. Тапетите са оригинално решение и за гръб на кухня, стига да ги поставите зад защитно стъкло. Също огат да бъдат и идеално решения за облицоване гърба на иначе скучните етажерки и шкафове. 

Вижте още:  Кухненски гръб - как да освежите кухнята >>>

 

Тапети вместо картини

Превърнете тапетите в произведения на изкуството. Залепете няколко парчета от един и същи тапет или няколко различни директно върху стената. След което окачете празни рамки върху поставените тапети. А може да използвате бели пана за рисуване, които да облепите с тапети и да окачите като картини у дома. 

Акцентираща стена с тапети

Използвайте релефни тапети или пък такива с ярки и контрастиращи цветове. Облепете с тях една от стените в помещението, така че да изпъкне и да се превърне в акнцент на стаята. По същия начин може да акцентирате и върху ниши и обособени ъгли в стаите, като използвате подходящи тапети за тези места.

Вижте още: Съвети за почистване на петна от тапети >>>

06.03.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "3 нестандартни приложения на тапетите".

Още от "Идеи"

Нов дом всеки сезон

Нов дом всеки сезон

Убедена съм, че всяка година копнеете за промяна в дома ви. Какъв е изхода...

Техники за боядисване на великденски яйца

Техники за боядисване на великденски яйца

Всеки дом се стреми да изпъкне с по-оригинални, цветни и интересни великденски яйца от тези на останалите в съседство. Ето някои техники за боядисване на великденски яйца, с които ще разбиете конкуренцията!

Пачуърк

Пачуърк

Една оригинална идея за разчупване на интериора в дома е посредством помощта на пачуърк.