Конкурс: Украсявате ли за Великден?

21 коментара0/5

Остават около две седмици до Великден и вече сме на празнична вълна. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме дали украсявате дома за Възкресение и ако да - как. Споделете вашия опит с нас и спечелете интересна книга!

Конкурс: Украсявате ли за Великден?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва само да отговорите на въпроса, който ви задаваме. Разполагате с точно една седмица – всеки петък ще обявяваме победителите и ще стартираме новата игра.  На същата страница ще бъде публикувано името на победителя, който ще бъде избран на случаен принцип сред всички участници в играта. Спечелилият ще бъде уведомен с лично съобщение за начина на получаване на наградата.

Победител тази седмица е:

Остават две седмици до Великден и по витрините е пълно с гирлянди от шарени яйца, с фигури на зайчета и пиленца, с цветни кошници и покривки.

В основата на великденската украса е боядисването на яйца. Безброй са техниките, от които може да се възползвате, за да спечелят вашите семейната надпревара за най-красиви великденски яйца. 

Вижте също:

Нестандартни цветове за великденската украса

5 идеи за боядисване на великденските яйца

Натурални бои за яйца

Пастелни цветове, изкуствена трева, великденско дръвче и цветна аранжировка за масата са част от декорациите, които могат да допринесат за празничната атмосфера вкъщи. Използвайте черупките от пукнатите яйца за направата на свещници или мини саксии.

Истината обаче е, че за разлика от Коледа, не във всеки дом се украсява за Великден.

Затова тази седмица ви питаме:

  • Украсявате ли за Великден?
  • Какво включва вашата украса?
  • Как боядисвате яйцата у дома?

Победителят тази седмица ще спечели книгата "Смърт в манастира" на автора Пол Дохърти от издателство Еднорог.

Добави описание

Не пропускайте да участвате и в конкурса ни "Вкусна и шарена изненада за Великден" и да посетите великденската ни страница, пълна с много празнични идеи.

 

21 коментарaДобави коментар »

radunda

От radunda03.04.2015, 14:38 ч.

Да, украсяваме у дома. Имаме пластмасови яйчица, които закачаме с децата, от базарите в детската градина сме си купили ръчно изработени украси за Великден. Яйцата са основна грижа на децата да ги боядисат, като...

Виж всички коментари за "Конкурс: Украсявате ли за Великден?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Как и колко често чистите хладилника?

ИГРА: Как и колко често чистите хладилника?

Тази седмица ви питаме как и колко често чистите хладилника. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Ало, любов, къде си?" от Мишел Куна.

Конкурс: Как се справяте с комарите?

Конкурс: Как се справяте с комарите?

Комарите - тези досадни кръвопийци, които само чакат да заспите, за да атакуват и ухапят. Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, как се справяте с комарите вкъщи? Един от коментиралите ще спечели интересна книга.

ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?

ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?

След като разбрахме вече кога украсявате за коледа, тази седмица ви питаме какъв цвят е коледната ви украса. Споделете и може да спечелите книгата “Бетибу”.