Конкурс: Най-използваният уред в кухнята

69 коментара0/5

Кой е най-използваният от вас и вашето семейство уред в кухнята? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели най-новата книга на Исабел Алиенде.

Конкурс: Най-използваният уред в кухнята
Конкурс: Най-използваният уред в кухнята © istockphoto.com/ Колибри

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статиятадо следващия четвъртък (21.01.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител тази седмица е

Ако обичате да готвите, то със сигурност прекарвате много време в кухнята. Замисляли ли сте се обаче без кой уред не можете? Кой е най-използваният уред във вашата кухня?

За много домакинства фурната е най-използваният уред. Топлата вкусна вечеря е невъзможна,  без котлоните и фурната. Или пък може би предпочитате ястията, приготвени в тиган/тенджера и използвате само котлоните, без толкова често да прибягвате до фурната?

Почитателите на полуготовите храни вероятно предпочитат микровълновата фурна. Тя освен за готвене е подходящ вариант и за претопляне на храни и напитки.

Конкурс: Най-използваният уред в кухнята

Ако пък не готвите толкова топли ястия, а предпочитате салати, смутита и други здравословни храни, които не изискват термична обработка, може би най-добрият ви приятел в кухнята е кухненският робот. Повечето разновидности на робота са с блендер кана, идеална за здравословни напитки. Също така имат и чопър с приставки за рязане на зеленчуци, което съкращава в пъти времето за приготвяне на салата.

Ако пък сте сред любителите на сладкишите, вероятно най-често използвате миксер, незаменим помощник за смесването на продуктите за сладки изкушения.

Вижте също:

Полезни уреди за всяка кухня >>>

Има и други кухненски уреди, които може би използвате по-рядко като тостер, пасатор, кана за претопляне на вода и т.н. Всичко зависи от кулинарните предпочитания и от навиците на семейството.

Питаме ви:

  • Кой е най-използваният уред във вашата кухня?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата „Японският любовник“ на Исабел Алиенде от изд. Колибри.

Конкурс: Най-използваният уред в кухнята

69 коментарaДобави коментар »

afrodita707

От afrodita70721.01.2016, 13:29 ч.

При мен у дома е микровълновата..

Виж всички коментари за "Конкурс: Най-използваният уред в кухнята".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Цветът на моя хол

Конкурс: Цветът на моя хол

В играта ни "Домашни тайни" тази седмица ви питаме в какъв цвят е вашият хол - мястото, където обикновено прекарваме най-много време вкъщи. Един от коментиралите ще спечели интересна книга.

Конкурс: Латекс или тапети за вкъщи?

Конкурс: Латекс или тапети за вкъщи?

Когато дойде време за ремонт вкъщи, често възниква въпросът дали е по-добре да боядисате или да покриете стените с тапети. Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме кое предпочитате за вкъщи - тапети или латекс. Победителят ще спечели интересна книга.

ИГРА: Имате ли кухненски робот?

ИГРА: Имате ли кухненски робот?

Кухненският робот е незаменим помощник в кухнята за едни, но напълно излишен уред за други. Споделете в коментар под статията дали имате кухненски робот и един от вас ще спечели книгата "Живот без ограничения" на изд. Вакон.