Конкурс: Любимото ми цвете у дома

63 коментара0/5

Кое е любимото цвете в дома ви? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Богинята в теб" на изд. AMG Publishing

Конкурс: Любимото ми цвете у дома
 © istock

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (23.06.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

На много широка популярност напоследък се радват орхидеите. Красивите им цветя и леко екзотичното излъчване ги правят популярен избор за дома. Единственото, от което имат нужда орхидеите са светлина. Достатъчно е веднъж седмичнод а ги поливате или да "къпете" саксията във вода за 15 минути. 

Вижте също:

7 цветя, които носят късмет >>>

Лесно за отглеждане цвете е хибискусът, познат още като китайска роза. Единственото, което му трябва е ярка слънчева светлина и редовно поливане. Вечнозеленото растение ще ви радва целогодишно, стига да му осигурите топла среда.

Популярен избор за домашната градина е антуриумът, който се гледа лесно, стига в дома ви да е топло. Ефектните му цветове появяват веднъж годишно, а през останалото време ще ви радва под формата на зелен храст.

Много хора предпочитат за дома си различни видове палми, защото при правилни грижи се превръщат в забележима и екзотична на вид украса за ъглите на дома.

Палма Вашингтон - съвети за отглеждане >>>

Арека, кокосова палма - съвети за отглеждане >>>

Няма как да не споменем едно от лесните за отглеждане и красиви цветя за балкона - мушкато. 

Вижте също:

Видове мушкато и съвети как да го гледаме >>>

Дали едно цвете е предпочитано или не, е субективно твърдение. Всичко зависи от вкуса на домакините или на техните близки (които са им подарили определено цвете). И макар да се грижим с еднаква любов за всичките си цветя, със сигурност има някое, което предпочитаме пред останалите

Питаме ви:

  1. Кое е любимото ви цвете у дома

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Богинята в теб" на изд. AMG Publishing

Добави описание

Още за: цвете, цветя

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Най-използваният уред в кухнята

Конкурс: Най-използваният уред в кухнята

Кой е най-използваният от вас и вашето семейство уред в кухнята? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели най-новата книга на Исабел Алиенде.

Конкурс: Имате ли великденска украса у дома?

Конкурс: Имате ли великденска украса у дома?

Остават само две седмици до Великден. Ако декорирате дома си за празника, вероятно е време да започнете да украсявате. Споделете ни дали и как ще украсите дома за Великден. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Ваканция в Тоскана" на изд. ИБИС

Конкурс: Кой е идеалният домашен любимец?

Конкурс: Кой е идеалният домашен любимец?

Куче, котка, рибки или само на снимка...Кой е идеалният домашен любимец според вас и защо? Споделете мнението си и може да спечелите комплект книги на изд. СББ Медиа АД