Конкурс: Любимото ми цвете у дома

63 коментара0/5

Кое е любимото цвете в дома ви? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Богинята в теб" на изд. AMG Publishing

Конкурс: Любимото ми цвете у дома
 © istock

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (23.06.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

На много широка популярност напоследък се радват орхидеите. Красивите им цветя и леко екзотичното излъчване ги правят популярен избор за дома. Единственото, от което имат нужда орхидеите са светлина. Достатъчно е веднъж седмичнод а ги поливате или да "къпете" саксията във вода за 15 минути. 

Вижте също:

7 цветя, които носят късмет >>>

Лесно за отглеждане цвете е хибискусът, познат още като китайска роза. Единственото, което му трябва е ярка слънчева светлина и редовно поливане. Вечнозеленото растение ще ви радва целогодишно, стига да му осигурите топла среда.

Популярен избор за домашната градина е антуриумът, който се гледа лесно, стига в дома ви да е топло. Ефектните му цветове появяват веднъж годишно, а през останалото време ще ви радва под формата на зелен храст.

Много хора предпочитат за дома си различни видове палми, защото при правилни грижи се превръщат в забележима и екзотична на вид украса за ъглите на дома.

Палма Вашингтон - съвети за отглеждане >>>

Арека, кокосова палма - съвети за отглеждане >>>

Няма как да не споменем едно от лесните за отглеждане и красиви цветя за балкона - мушкато. 

Вижте също:

Видове мушкато и съвети как да го гледаме >>>

Дали едно цвете е предпочитано или не, е субективно твърдение. Всичко зависи от вкуса на домакините или на техните близки (които са им подарили определено цвете). И макар да се грижим с еднаква любов за всичките си цветя, със сигурност има някое, което предпочитаме пред останалите

Питаме ви:

  1. Кое е любимото ви цвете у дома

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Богинята в теб" на изд. AMG Publishing

Добави описание

Още за: цвете, цветя

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Важно ли е изложението на жилището?

Конкурс: Важно ли е изложението на жилището?

Има ли значение изложението на жилището според вас и какво е изложението на вашето жилище. Споделете мнение в коментар под статията и можете да спечелите комплект книги на изд. Колибри

Конкурс: Цветът на моята спалня

Конкурс: Цветът на моята спалня

Някои хора предпочитат да използват един водещ цвят във всички стаи у дома. Други обаче харесват да им е пъстро и разноцветно. В този ред на мисли тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, в какъв цвят е боядисана или декорирана вашата спалня. Победителят ще спечели интересна книга.

ИГРА: С килими или без?

ИГРА: С килими или без?

Тази седмица ни е интересно да разберем дали сте фенове на килимите или предпочитате да няма такива у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Пътят към богатството на Бенджамин Франклин".