Конкурс: Любимото ми цвете у дома

63 коментара0/5

Кое е любимото цвете в дома ви? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Богинята в теб" на изд. AMG Publishing

Конкурс: Любимото ми цвете у дома
 © istock

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (23.06.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

На много широка популярност напоследък се радват орхидеите. Красивите им цветя и леко екзотичното излъчване ги правят популярен избор за дома. Единственото, от което имат нужда орхидеите са светлина. Достатъчно е веднъж седмичнод а ги поливате или да "къпете" саксията във вода за 15 минути. 

Вижте също:

7 цветя, които носят късмет >>>

Лесно за отглеждане цвете е хибискусът, познат още като китайска роза. Единственото, което му трябва е ярка слънчева светлина и редовно поливане. Вечнозеленото растение ще ви радва целогодишно, стига да му осигурите топла среда.

Популярен избор за домашната градина е антуриумът, който се гледа лесно, стига в дома ви да е топло. Ефектните му цветове появяват веднъж годишно, а през останалото време ще ви радва под формата на зелен храст.

Много хора предпочитат за дома си различни видове палми, защото при правилни грижи се превръщат в забележима и екзотична на вид украса за ъглите на дома.

Палма Вашингтон - съвети за отглеждане >>>

Арека, кокосова палма - съвети за отглеждане >>>

Няма как да не споменем едно от лесните за отглеждане и красиви цветя за балкона - мушкато. 

Вижте също:

Видове мушкато и съвети как да го гледаме >>>

Дали едно цвете е предпочитано или не, е субективно твърдение. Всичко зависи от вкуса на домакините или на техните близки (които са им подарили определено цвете). И макар да се грижим с еднаква любов за всичките си цветя, със сигурност има някое, което предпочитаме пред останалите

Питаме ви:

  1. Кое е любимото ви цвете у дома

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Богинята в теб" на изд. AMG Publishing

Добави описание

Още за: цвете, цветя

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Как трябва да изглежда стаята на ученика?

ИГРА: Как трябва да изглежда стаята на ученика?

Малко преди старта на учебната година ви питаме: Как трябва да изглежда стаята на ученика? Оставете мненията си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата

ИГРА: Как и колко често чистите хладилника?

ИГРА: Как и колко често чистите хладилника?

Тази седмица ви питаме как и колко често чистите хладилника. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Ало, любов, къде си?" от Мишел Куна.

Конкурс: Най-досадната домакинска работа

Конкурс: Най-досадната домакинска работа

Тази седмица в Розали стартира играта "Домашни тайни", в която даваме думата на добрата домакиня и където ще обменяме съвети, идеи и ценен опит. Отговорете на въпроса и един от всички коментирали ще спечели книги.