Конкурс: Цветът на моята баня

38 коментара0/5

Изборът на цвят за банята е също толкова отговорна задача, колкото и решаването в каква цветова гама да са останалите стаи в дома. Класически или новаторски цветове предпочитате? Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, какъв е цветът на вашата баня?

Конкурс: Цветът на моята баня
Конкурс: Цветът на моята баня © iStockPhotos

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва само да отговорите на въпроса, който ви задаваме. Разполагате с точно една седмица – всеки петък ще обявяваме победителите и ще стартираме новата игра.  На същата страница ще бъде публикувано името на победителя, който ще бъде избран на случаен принцип сред всички участници в играта. Спечелилият ще бъде уведомен с лично съобщение за начина на получаване на наградата.

Победителят в играта е Evito

Много хора се заблуждават, че когато въпросът стигне в какъв цвят да бъде банята, вариантите са по-ограничени. Всъщност, банята и мокрото помещение предлагат също толкова възможности за експерименти с цветната палитра, колкото и другите стаи вкъщи.

Най-популярните цветове за баня са нюансите на синьото и бежовото. Първият е предпочитан, защото се асоциира с водата, а вторият - защото е неутрален и неангажиращ, така че остава актуален и след време.

За по-дръзки се смятат бани в червено или ярко жълто. Макар цветовете да са по-силни и въздействащи, те внасят колорит в декора и са знак за индивидуален стил.

Добави описание

Някъде по средата са нюанситe на зеленото или пък баня в розово или лилаво. От една страна, те също не са най-срещаният избор, от друга - не се смятат за толкова необичайни, колкото червеното например.

За почитателите на минималистични и скандинавския стил се предлагат бани в бяло, черно или комбинация от двата цвята. А според тенденциите за 2015-та най-модерна беше банята в нюансите на сивото.

Тази седмица в рубриката "Домашни тайни" ви питаме:

Какъв е цветът на вашата баня?

Бихте ли го заменили с друг и ако да - то с какъв?

Добави описание

Победителят ще получи книгата "50/50 убиец" на издателство УнисКорп.

38 коментарaДобави коментар »

Higiq

От Higiq18.09.2016, 13:57 ч.

Банята ми е в бежаво и кафяво.Сега правя ремонт и ще сменя цветовете на по -свежите светло зелено и праскова .

Виж всички коментари за "Конкурс: Цветът на моята баня".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Любимият ми стил в декора?

Конкурс: Любимият ми стил в декора?

Подобно на стиловете в модата, когато говорим за интериор и декор, също може да посочим различни стилове, с които да създадете характерна атмосфера и да изпратите някакво послание към всеки, който прекрачи прага на дома ви. В играта "Домашни тайни" тази седмица ви питаме, кой е любимият ви стил в декора?

ИГРА: Излишната мебел у дома?

ИГРА: Излишната мебел у дома?

Има ли мебел, която само заема място в дома ви и просто бихте искали да изхвърлите? Коя е излишната мебел във вашия дом? Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "През онази нощ" на изд. ИБИС

ИГРА: Как релаксирате у дома?

ИГРА: Как релаксирате у дома?

Успявате ли да си отпочивате качествено у дома? Какъв е начинът ви да релаксирате? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели