Конкурс: Цветът на моята баня

38 коментара0/5

Изборът на цвят за банята е също толкова отговорна задача, колкото и решаването в каква цветова гама да са останалите стаи в дома. Класически или новаторски цветове предпочитате? Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, какъв е цветът на вашата баня?

Конкурс: Цветът на моята баня
Конкурс: Цветът на моята баня © iStockPhotos

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва само да отговорите на въпроса, който ви задаваме. Разполагате с точно една седмица – всеки петък ще обявяваме победителите и ще стартираме новата игра.  На същата страница ще бъде публикувано името на победителя, който ще бъде избран на случаен принцип сред всички участници в играта. Спечелилият ще бъде уведомен с лично съобщение за начина на получаване на наградата.

Победителят в играта е Evito

Много хора се заблуждават, че когато въпросът стигне в какъв цвят да бъде банята, вариантите са по-ограничени. Всъщност, банята и мокрото помещение предлагат също толкова възможности за експерименти с цветната палитра, колкото и другите стаи вкъщи.

Най-популярните цветове за баня са нюансите на синьото и бежовото. Първият е предпочитан, защото се асоциира с водата, а вторият - защото е неутрален и неангажиращ, така че остава актуален и след време.

За по-дръзки се смятат бани в червено или ярко жълто. Макар цветовете да са по-силни и въздействащи, те внасят колорит в декора и са знак за индивидуален стил.

Добави описание

Някъде по средата са нюанситe на зеленото или пък баня в розово или лилаво. От една страна, те също не са най-срещаният избор, от друга - не се смятат за толкова необичайни, колкото червеното например.

За почитателите на минималистични и скандинавския стил се предлагат бани в бяло, черно или комбинация от двата цвята. А според тенденциите за 2015-та най-модерна беше банята в нюансите на сивото.

Тази седмица в рубриката "Домашни тайни" ви питаме:

Какъв е цветът на вашата баня?

Бихте ли го заменили с друг и ако да - то с какъв?

Добави описание

Победителят ще получи книгата "50/50 убиец" на издателство УнисКорп.

38 коментарaДобави коментар »

Higiq

От Higiq18.09.2016, 13:57 ч.

Банята ми е в бежаво и кафяво.Сега правя ремонт и ще сменя цветовете на по -свежите светло зелено и праскова .

Виж всички коментари за "Конкурс: Цветът на моята баня".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Най-досадната домакинска работа

Конкурс: Най-досадната домакинска работа

Тази седмица в Розали стартира играта "Домашни тайни", в която даваме думата на добрата домакиня и където ще обменяме съвети, идеи и ценен опит. Отговорете на въпроса и един от всички коментирали ще спечели книги.

Конкурс: Натурални или изкуствени бои за яйца

Конкурс: Натурални или изкуствени бои за яйца

Боядисвате ли яйцата с натурални бои или предпочитате да ги шарите с обикновени бои от магазина? Споделете ни опита си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Ще се видим в Париж" на изд. Софтпрес

ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?

ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?

Бихте ли ремонтирали жилище, в което живеете само временно? Споделете ни мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на писателката Амели Нотомб от изд. Colibri