ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?

64 коментара0/5

След като разбрахме вече кога украсявате за коледа, тази седмица ви питаме какъв цвят е коледната ви украса. Споделете и може да спечелите книгата “Бетибу”.

ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (15.12.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:maria.petrova

Когато става въпрос за цветове и коледна украса, навярно всяка година сте изправени пред дилемата в какъв цвят да декорирате дома си за празника.

Може би сте от тези, които се придържат към класическото червено, зелено, бяло, златно и сребристо или пък предпочитате по-нестандартни цветове като лилаво, черно и кафяво, например?

Какъв цвят коледна украса ще изберете вероятно зависи до голяма степен от това дали ще отива на цветовете в дома ви. Ако домът ви е в розови, лилави и сребристи нюанси, то надали класическото червено ще е най-удачният избор за коледна декорация.

Ако пък домът ви е в неутрални цветове, то това го превръща в идеален фон на шарена коледна украса.

Модерните цветове за Коледа 2016 г. >>>

Ако пък всяка година украсявате дома си с различен цвят коледна украса, то тази година навярно ще се стремите да не повтаряте цветът на миналогодишната си коледна украса.

Нестандартни цветове за коледна украса >>>

Други пък просто имат любим цвят, който преобладава не само в дома и гардероба им, но е основен и заколедната им украса.

Тази седмица ви питаме:

Какъв цвят е коледната ви украса?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Бетибу" на Дейвид Еваниър на изд. Колибри.

Добави описание


 

64 коментарaДобави коментар »

bu-bu

От bu-bu14.12.2016, 20:06 ч.

Коледната ми украса е в селено, сребристо, златисто и разбира се червено.

Виж всички коментари за "ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Как изглежда тоалетката ви?

ИГРА: Как изглежда тоалетката ви?

Тази седмица ви питаме как изглежда тоалетката ви. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата “Girl code”.

Конкурс: Ползвате ли сушилня?

Конкурс: Ползвате ли сушилня?

С понижаването на температурите и настъпването на истинската есен понякога става трудно да изсушим прането. Именно затова много хора избират да обзаведат дома си със сушилня. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, ползвате ли сушилня?

Конкурс: Дразнят ли ви съседите?

Конкурс: Дразнят ли ви съседите?

Мирното съжителство с много и различни по характер и навици съседи не е лесна работа, затова често хората се оплакват от живущите с тях в една сграда. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме дали ви дразнят съседите?