ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?

64 коментара0/5

След като разбрахме вече кога украсявате за коледа, тази седмица ви питаме какъв цвят е коледната ви украса. Споделете и може да спечелите книгата “Бетибу”.

ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (15.12.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:maria.petrova

Когато става въпрос за цветове и коледна украса, навярно всяка година сте изправени пред дилемата в какъв цвят да декорирате дома си за празника.

Може би сте от тези, които се придържат към класическото червено, зелено, бяло, златно и сребристо или пък предпочитате по-нестандартни цветове като лилаво, черно и кафяво, например?

Какъв цвят коледна украса ще изберете вероятно зависи до голяма степен от това дали ще отива на цветовете в дома ви. Ако домът ви е в розови, лилави и сребристи нюанси, то надали класическото червено ще е най-удачният избор за коледна декорация.

Ако пък домът ви е в неутрални цветове, то това го превръща в идеален фон на шарена коледна украса.

Модерните цветове за Коледа 2016 г. >>>

Ако пък всяка година украсявате дома си с различен цвят коледна украса, то тази година навярно ще се стремите да не повтаряте цветът на миналогодишната си коледна украса.

Нестандартни цветове за коледна украса >>>

Други пък просто имат любим цвят, който преобладава не само в дома и гардероба им, но е основен и заколедната им украса.

Тази седмица ви питаме:

Какъв цвят е коледната ви украса?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Бетибу" на Дейвид Еваниър на изд. Колибри.

Добави описание


 

64 коментарaДобави коментар »

bu-bu

От bu-bu14.12.2016, 20:06 ч.

Коледната ми украса е в селено, сребристо, златисто и разбира се червено.

Виж всички коментари за "ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Къде държите бижутата?

ИГРА: Къде държите бижутата?

Бижутата са завършващ аксесоар към визията на много жени. Понякога обаче трудно се намира място за съхранение. Затова тази седмица питаме: Къде държите бижутата си?

Конкурс: Любимо пролетно цвете

Конкурс: Любимо пролетно цвете

Кое е любимото ви пролетно цвете? Споделете ни в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Декоративни дървета и храсти".

ИГРА: Събирате ли се за Коледа със семейството?

ИГРА: Събирате ли се за Коледа със семейството?

Тази седмица ви питаме събирате ли се за Коледа със семейството. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Първата равносметка след апокалипсиса" на Фредерик Бегбеде от изд. Колибри.