ИГРА: Как изглежда коледната трапеза у дома?

29 коментара0/5

Тази седмица ви питаме как изглежда коледната ви трапеза у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Шести патрул" на Сергей Лукяненко от изд. "Инфодар"

ИГРА: Как изглежда коледната трапеза у дома?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (22.12.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:  Domakinka

Оригинална, цветна и вкусна

С тези три думи бихме описали идеалната коледна трапеза. Тя е неразделна част от празника и традицията повелява да й се обърне специално внимание.

Рецепти:Коледна и Новогодишна трапеза >>>

На първо място, помислете за декорацията. Красива коледна покривка, подходящи салфетки, свещ, елхови клонки, kошница с коледна декорация или просто paner, пълен с плодове, са сред най-популярните неща, които присъстват на коледната трапеза.

На второ място, за да бъде коледната ви трапеза наистина грабваща окото, трябва да бъде естетически издържана и откъм цветови комбинации. Някои предпочитат коледната им трапеза да бъде неутрален фон на коледните ястия, които са достатъчно цветни и карат трапезата да оживее. Други пък обичат коледната трапеза да е наситена от цветове, съвсем в духа на празника.

На трето място, и може би най-важното - коледните ястия, за да бъде Коледата ви наистина вкусна и запомняща се. 

Вижте също:Традиционна празнична трапеза >>>

А как изглежда вашата коледна трапеза?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Шести патрул" на Сергей Лукяненко от изд. "Инфодар"

Добави описание

Още за: Коледа

29 коментарaДобави коментар »

Inertia

От Inertia27.12.2016, 14:40 ч.

Тази година коледната ни трапеза включваше свинско с ориз и стафиди, а украсата беше от коледни свещи, червена покривка и малки борови клончета в средата

Виж всички коментари за "ИГРА: Как изглежда коледната трапеза у дома?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Гладите ли?

Конкурс: Гладите ли?

В играта ни "Домашни тайни" тази седмица ви питаме какво е отношението ви към гладенето. Един от коментиралите ще спечели интересна книга.

ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?

ИГРА: Бихте ли ремонтирали жилище под наем?

Бихте ли ремонтирали жилище, в което живеете само временно? Споделете ни мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на писателката Амели Нотомб от изд. Colibri

Конкурс: Как се грижите за килимите?

Конкурс: Как се грижите за килимите?

Как се грижите за килимите - използвате ли препарати или пък имате натурални хитринки за почистването им? Как перете килимите - перете ги у дома (ако живеете в къща), давате ги на фирма или пък имате перяща прахосмукачка. Споделете ни опита си, а за награда - един от вас ще спечели "Улица Камелия" на Мерсе Родореда