ИГРА: Как изглежда коледната трапеза у дома?

29 коментара0/5

Тази седмица ви питаме как изглежда коледната ви трапеза у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Шести патрул" на Сергей Лукяненко от изд. "Инфодар"

ИГРА: Как изглежда коледната трапеза у дома?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (22.12.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:  Domakinka

Оригинална, цветна и вкусна

С тези три думи бихме описали идеалната коледна трапеза. Тя е неразделна част от празника и традицията повелява да й се обърне специално внимание.

Рецепти:Коледна и Новогодишна трапеза >>>

На първо място, помислете за декорацията. Красива коледна покривка, подходящи салфетки, свещ, елхови клонки, kошница с коледна декорация или просто paner, пълен с плодове, са сред най-популярните неща, които присъстват на коледната трапеза.

На второ място, за да бъде коледната ви трапеза наистина грабваща окото, трябва да бъде естетически издържана и откъм цветови комбинации. Някои предпочитат коледната им трапеза да бъде неутрален фон на коледните ястия, които са достатъчно цветни и карат трапезата да оживее. Други пък обичат коледната трапеза да е наситена от цветове, съвсем в духа на празника.

На трето място, и може би най-важното - коледните ястия, за да бъде Коледата ви наистина вкусна и запомняща се. 

Вижте също:Традиционна празнична трапеза >>>

А как изглежда вашата коледна трапеза?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Шести патрул" на Сергей Лукяненко от изд. "Инфодар"

Добави описание

Още за: Коледа

29 коментарaДобави коментар »

Inertia

От Inertia27.12.2016, 14:40 ч.

Тази година коледната ни трапеза включваше свинско с ориз и стафиди, а украсата беше от коледни свещи, червена покривка и малки борови клончета в средата

Виж всички коментари за "ИГРА: Как изглежда коледната трапеза у дома?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Каква прахосмукачка да си купя?

Конкурс: Каква прахосмукачка да си купя?

Независимо каква е подовата настилка в един дом, прахосмукачката е задължителен уред. Когато обаче настъпи моментът да я сменяте, се изправяте пред сложен избор заради многообразието от модели. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, каква прахосмукачка бихте препоръчали.

Конкурс: Пердета или щори - какво избирате за вкъщи?

Конкурс: Пердета или щори - какво избирате за вкъщи?

С помощта на подходящият интериорен текстил домът може да стане по-уютен и красив. Завесите, пердетата и щорите също спадат към тази категория. Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме какво избирате за вкъщи - пердета или щори?

Конкурс: Кога започвате да украсявате за Коледа?

Конкурс: Кога започвате да украсявате за Коледа?

Коледа е любим празник на малки и големи - цялото семейство се събира, разменят се подаръци, всички се радват на уютен и пълен с усмивки дом. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, колко сте нетърпеливи и кога започвате да украсявате за Коледа.