ИГРА: Влизате ли в ролята на домашен майстор?

61 коментара0/5

Тази седмица ви питаме дали влизате в ролята на домашен майстор или тази чест оставяте на някой друг. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Момичето, което запази мълчание".

ИГРА: Влизате ли в ролята на домашен майстор?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (08.06.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:  teola

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Идеалният мъж е сръчният мъж

Типичният български мъж е този, който може да оправи всичко у дома - спукана водопроводна тръба, изгоряла микровълнова, паднала мазилка, подмяна на счупена плочка и какво ли още не. Е, качеството може да не покрива стандартите за това как трябва да се оправят нещата и може би съвсем няма да е красиво ремонтираното нещо, но важното е, че ще е ремонтирано.

Добави описание

Идеалният майстор е жената у дома

Именно защото мъжете ще свършат работата, но ще я свършат нескопосано и, да, ще работи, но от естетическа гледна точка ще е пълен провал, жените често влизат в ролята на майстори. 

А пък и на някои жени им идва отвътре, а мъжете им се оказват по-скоро с вързани ръце, предпочитащи да ползват услугите на майстори. Но тъй като славата на майсторите е такава, че на човек да му стане страшно да пусне такива в дома си, жените предпочитат да хванат мъжките инструменти и да стегнат дома си сами.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  • А вие влизата ли в ролята на домашен майстор?
  • С какви инструменти боравите най-често?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Момичето, което запази мълчание".

Добави описание

61 коментарaДобави коментар »

todor_mihajlov

От todor_mihajlov08.06.2017, 23:59 ч.

Да, редовно. Използвам всички възможни инструменти :-)

Виж всички коментари за "ИГРА: Влизате ли в ролята на домашен майстор?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?

ИГРА: Какъв цвят е коледната ви украса?

След като разбрахме вече кога украсявате за коледа, тази седмица ви питаме какъв цвят е коледната ви украса. Споделете и може да спечелите книгата “Бетибу”.

ИГРА: Какво държите в килера?

ИГРА: Какво държите в килера?

Тази седмица ви питаме какво държите в килера. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Булката" Ръководство за употреба".

Конкурс: Кога сваляте коледната украса?

Конкурс: Кога сваляте коледната украса?

След като празничната еуфория премина, е време да свалим украсата. Тази седмица в играта Домашни тайни ви питаме кога сваляте коледната украса?