ИГРА: Украсявате ли дома през есента?

38 коментара0/5

Слагате ли есенна украса в дома си през есента? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Милионерът, който се пробуди за духовното" на изд. Intense.

ИГРА: Украсявате ли дома през есента?
 © istockphoto.com

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (22.09.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Природата през есента предлага много възможности за декор на дома - от красивите листа в есенни багри, кестени, жълъди, тикви, кратунки и какво ли още не. Всевъзможни начини да декорирате жилището си с красива сезонна украса. 

Вижте също:

6 еко идеи за есенен декор >>>

5 идеи с есенни листа >>>

Есенен декор на балкона >>>

Може би най-популярната декорация за есента е с листа. За да сте сигурни, че украсата  с листа ще има дълъг живот, измийте внимателно листата след като ги съберете. След това нежно ги подсушете и притиснете между страници на книга за няколко дни до седмица, за да изсъхнат. След това можете да ги вържете с красива панделка или да ги декорирате с текстил по избор, за да се превърнат в акцент в декора.

Лесен за изпълнение вариант за есенна украса са шишарките. Просто ги сложете в красива стъклена купа, ваза или буркан. По желание добавете панделка и имате чудесна есенна украса. Същото можете да направите и с жълъдите. 

есен декор

Може би най-подходящото място за есенна украса е холната маса или място в антрето. Така това е първото нещо, което хората виждат, когато влязат у дома. 

В този ред на мисли можем да споменем и есенния венец за врата. Макар у нас да е малко популярен и да се използва по-често в декора на Запад, това също е прекрасен вариант за есенен декор.

Тази седмица ви питаме:

  • Слагате ли някаква есенна украса в дома си?
  • Ако да, каква е тя?

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Милионерът, който се пробуди за духовното" на изд. Intense

милионерът, който се пробуди за духовното

38 коментарaДобави коментар »

mariqbesheva

От mariqbesheva19.09.2016, 13:21 ч.

Извинете ме за допуснатата техническа грешка, украсявам дома си, а не окрасявам.

Виж всички коментари за "ИГРА: Украсявате ли дома през есента?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Каква прахосмукачка да си купя?

Конкурс: Каква прахосмукачка да си купя?

Независимо каква е подовата настилка в един дом, прахосмукачката е задължителен уред. Когато обаче настъпи моментът да я сменяте, се изправяте пред сложен избор заради многообразието от модели. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, каква прахосмукачка бихте препоръчали.

Конкурс: Любимото ми кътче у дома?

Конкурс: Любимото ми кътче у дома?

Всеки има любимо местенце у дома, там, където се чувства най-комфортно. Споделете ни в коментар под статията кое е вашето любимо кътче у дома и можете да спечелите книжка с позитивни мисли за всеки ден на изд. Инфодар.

Конкурс: Кога сваляте коледната украса?

Конкурс: Кога сваляте коледната украса?

След като празничната еуфория премина, е време да свалим украсата. Тази седмица в играта Домашни тайни ви питаме кога сваляте коледната украса?