ИГРА: Събирате ли се за Коледа със семейството?

47 коментара0/5

Тази седмица ви питаме събирате ли се за Коледа със семейството. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Първата равносметка след апокалипсиса" на Фредерик Бегбеде от изд. Колибри.

ИГРА: Събирате ли се за Коледа със семейството?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (29.12.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: DoraMan

Остава само един ден до Бъдни вечер и Коледа, така че навярно сте в трепетно очакване за традиционното семейно събиране за празниците. Повечето от вас, може би, ще посетят родителите си, а за децата няма нищо по-хубаво да видят баба и дядо, да помагат в кухнята и да получат много подаръци на сутринта под елхата. 

Е, трафикът по празниците понякога си е доста досаден, но пък няма нищо по-хубаво от това да отидете в родния си дом, където ще ви посрещнат топло и с вкусна вечеря за празника. 

Вижте също: Идеи за семейни коледни игри >>>

Други пък предпочитат на Бъдни вечер да са сами, а гостуването и семейните събирания да останат за обяд на Коледа.

Трети пък подхождат по-нетрадиционно, избирайки да се съберат на Бъдни вечер с приятели.

А вие как празнувате Бъдни вечер и Коледа и събирате ли се със семейството?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Първата равносметка след апокалипсиса" на Фредерик Бегбеде от изд. Колибри.

Добави описание

 

47 коментарaДобави коментар »

plamma4e

От plamma4e29.12.2016, 22:39 ч.

Да, всяка година на Коледа, семейството ми се събира, за да отбележим празника заедно :)

Виж всички коментари за "ИГРА: Събирате ли се за Коледа със семейството?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Къде държите домашните дрехи?

ИГРА: Къде държите домашните дрехи?

Тази седмица ви питаме къде държите домашните дрехи, когато не ги носите. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Тълкуване на сънищата".

Конкурс: Помощ! Как изгонихте мишките?

Конкурс: Помощ! Как изгонихте мишките?

Почти всеки дом е страдал поне веднъж от нашествие на мишки (или поне на един малък гризач, който отказва да напусне уютното ви жилище). Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" решихме да ви попитаме, как се справихте с мишките и какво успя да ги прогони от дома ви?

Конкурс: Цветът на моята баня

Конкурс: Цветът на моята баня

Изборът на цвят за банята е също толкова отговорна задача, колкото и решаването в каква цветова гама да са останалите стаи в дома. Класически или новаторски цветове предпочитате? Тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, какъв е цветът на вашата баня?