ИГРА: Мебели по поръчка или готови?

62 коментара0/5

Тази седмица искаме да знаем дали предпочитате мебелите по поръчка или се придържането към купуването на готови от магазина. Един от коментиралите читатели ще спечели книгите "Райско гнездо" и "Двоен изстел".

ИГРА: Мебели по поръчка или готови?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (26.01.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: mashenka

Независимо дали ви предстои да обзавеждате цялостно жилището си или се нуждаете от 1-2 допълнителни мебели като допълнение към интериора ви, навярно сте изправени пред дилемата дали да изберете мебели по поръчка или готови от магазина.

Защо да изберете мебели по поръчка?

Изцяло по ваш вкус са - като дизайн, цвят, материал. Обикновено, отивайки в магазина, дори да си харесате мебел от там, ви се налага да направите поне един компромис с визията. Ето защо мнозина предпочитат мебелите по поръчка.

Идеално оползотворяват пространството. Мебелите по поръчка са за предпочитане, когато обзавеждате малко жилище или искате да оползотворите някоя ниша с неправилна форма в дома си, "зазиждайки" я с подходяща мебел. Плюсът е, че мебелите пасват идеално, без да отнемат излишно пространство от дома ви, и в същото време са функционални и удобни.

Защо да изберете готови мебели от магазина?

Може веднага да си ки купите и знаете точно как изглеждат. При мебелите по поръчка винаги може да има елемент на изненада - вие сте си представяли едно, дърводелецът друго и сте получили трето. Ако отидете в магазина и си харесате мебели от там, такава опасност няма, Освен това мебелите по поръчка все пак стават бавно, докато от магазина може да си ги купите веднага.

Мебелите от магазина може да се окажат по-евтини от поръчковите такива, особено, ако са на промоция. Ето защо мнозина предпочитат да си купят нещо готово.

А вие какво предпочитате и защо - мебели по поръчка или мебели от магазина?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгите:

Добави описание

 

62 коментарaДобави коментар »

iwon

От iwon29.01.2017, 16:47 ч.

Оставям светната крушка и давам ключ на съседите.

Виж всички коментари за "ИГРА: Мебели по поръчка или готови?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Завеси, пердета или щори?

ИГРА: Завеси, пердета или щори?

Тази седмица ви питаме какво имате у дома – завеси, пердета щори или пък нещо друго. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата “Целувката на гепарда”.

Конкурс: Как изгонихте хлебарките?

Конкурс: Как изгонихте хлебарките?

Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, как изгонихте хлебарките - един от проблемите, с който много домакинства се сблъскват. Споделете вашия опит с нас и спечелете интересна книга!

Конкурс: Натурални или изкуствени бои за яйца

Конкурс: Натурални или изкуствени бои за яйца

Боядисвате ли яйцата с натурални бои или предпочитате да ги шарите с обикновени бои от магазина? Споделете ни опита си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Ще се видим в Париж" на изд. Софтпрес