ИГРА: Мебели по поръчка или готови?

62 коментара0/5

Тази седмица искаме да знаем дали предпочитате мебелите по поръчка или се придържането към купуването на готови от магазина. Един от коментиралите читатели ще спечели книгите "Райско гнездо" и "Двоен изстел".

ИГРА: Мебели по поръчка или готови?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (26.01.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: mashenka

Независимо дали ви предстои да обзавеждате цялостно жилището си или се нуждаете от 1-2 допълнителни мебели като допълнение към интериора ви, навярно сте изправени пред дилемата дали да изберете мебели по поръчка или готови от магазина.

Защо да изберете мебели по поръчка?

Изцяло по ваш вкус са - като дизайн, цвят, материал. Обикновено, отивайки в магазина, дори да си харесате мебел от там, ви се налага да направите поне един компромис с визията. Ето защо мнозина предпочитат мебелите по поръчка.

Идеално оползотворяват пространството. Мебелите по поръчка са за предпочитане, когато обзавеждате малко жилище или искате да оползотворите някоя ниша с неправилна форма в дома си, "зазиждайки" я с подходяща мебел. Плюсът е, че мебелите пасват идеално, без да отнемат излишно пространство от дома ви, и в същото време са функционални и удобни.

Защо да изберете готови мебели от магазина?

Може веднага да си ки купите и знаете точно как изглеждат. При мебелите по поръчка винаги може да има елемент на изненада - вие сте си представяли едно, дърводелецът друго и сте получили трето. Ако отидете в магазина и си харесате мебели от там, такава опасност няма, Освен това мебелите по поръчка все пак стават бавно, докато от магазина може да си ги купите веднага.

Мебелите от магазина може да се окажат по-евтини от поръчковите такива, особено, ако са на промоция. Ето защо мнозина предпочитат да си купят нещо готово.

А вие какво предпочитате и защо - мебели по поръчка или мебели от магазина?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгите:

Добави описание

 

62 коментарaДобави коментар »

iwon

От iwon29.01.2017, 16:47 ч.

Оставям светната крушка и давам ключ на съседите.

Виж всички коментари за "ИГРА: Мебели по поръчка или готови?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: В какъв цвят е коледната ви украса?

Конкурс: В какъв цвят е коледната ви украса?

Всяка година по магазините изкарват нова и още по-красива от миналогодишната коледна украса. Разнообразието е толкова голямо, че човек не знае какво да вземе за вкъщи. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, в какъв цвят е вашата коледна украса?

ИГРА: Как изглежда коледната трапеза у дома?

ИГРА: Как изглежда коледната трапеза у дома?

Тази седмица ви питаме как изглежда коледната ви трапеза у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Шести патрул" на Сергей Лукяненко от изд. "Инфодар"

Конкурс: За или против мебелите втора ръка

Конкурс: За или против мебелите втора ръка

За или против мебелите втора ръка сте? Споделете мнението си под статията в сайта и един от вас ще спечели книгата "Една арабска принцеса разказва: Споделени тайни".