ИГРА: Любимото ви кътче у дома

56 коментара0/5

Тази седмица ви питаме кое е любимото ви кътче у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Събуди се и живей!".

ИГРА: Любимото ви кътче у дома

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (11.05.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: katie

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Дори и да не сте домушари, които превръщат домът си в крепост, пълна с плетки, книги и котки, а точно обратното - времето, което прекарвате у дома е предимно в часовете, в които спите, навярно пак има кътче у дома, което ви привлича като с магическа пръчка.

Любимият кът у дома е различен за всеки в зависимост от хоби, интереси, професия и т.н. За суетните дами може би любимото кътче у дома е тоалетката в спалнята.

Кухнята също може да бъде любимо кътче стига да сте запленени от страстта на кулинарията. Ако пък не, то може би сте отявлени почитатели на кафето и чая, така че любимото ви кътче у дома навярно ще е изцяло оформено на тази тематика.

Ако хобито ви е свързано с ръкоделие, майсторене и прочие, то навярно любимото ви кътче у дома е малко бюро в ъгъл, отрупано с всевъзможни цветни и интересни вещи. Или пък гараж пълен с инструменти също попада в челните места на любимите кътчета (предимно за мъжете).

Безспорно, обаче, класическо любимо кътче у дома е мястото за четене, релакс и мързелуване. За някои това е диванът или креслото до прозореца, а може би балкона, отрупан с цветя, или пък леглото в спалнята, отрупано с възглвници...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  • А кое е вашето любимо кътче у дома?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Събуди се и живей!".

Добави описание

Още за: дом, кът

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Правите ли пролетно почистване?

Конкурс: Правите ли пролетно почистване?

Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме правите ли пролетно почистване вкъщи - една от най-продължителните и изморителни домакински задачи. Споделете вашия опит с нас и спечелете интересна книга!

ИГРА: Как трябва да изглежда стаята на ученика?

ИГРА: Как трябва да изглежда стаята на ученика?

Малко преди старта на учебната година ви питаме: Как трябва да изглежда стаята на ученика? Оставете мненията си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата

ИГРА: Имате ли ароматизатор у дома?

ИГРА: Имате ли ароматизатор у дома?

Използвате ли ароматизатор у дома? Споделете ни мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Любовни истории от Вавилонската библиотека" на Валери Стефанов.