ИГРА: Къде сте подредили снимките?

45 коментара0/5

Къде сте подредили снимките в дома си - на стената, на шкафовете или из целия дом? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Истински характер" на изд. Вакон.

ИГРА: Къде сте подредили снимките?
 © Pinterest

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (01.09.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Най-лесният начин да подредите снимките е като ги сложите в рамки и просто ги наредите на свободните рафтове у дома. Някои хора предпочитат да подреждат снимките тематично - например да имат кът, отделен специално за снимките на децата и внуците, отделен кът за снимки от сватбата, друг за запомнящите се моменти от почивката. Други пък предпочитат да заложат на по-еклектичния стил при подреждането и да наредят снимките спрямо някакво вътрешно усещане, без да следват определена логика на декориране. 

Много популярен вариант напоследък е аранжирането на фотостена. Избирате определен кът от дома и слагате там любимите си снимки. Този вариант е малко по-сложен, тъй като изисква пробиване на стената и не е подходящ, ако живеете под наем. При декорирането на фотостена обаче можете да вложите много креативност и да превърнете обикновеното бяло пространство в място, на което не само вие, но и гостите ви често ще се спират, за да разглеждат.

Вижте също:

Съвети как да аранжираме фотостена >>>

фотостена вкъщи

Има и хора, които не обичат да излагат снимки у дома. На някои хора не им допада като идея за декор, за други е просто суеверие. У дома понякога влизат и хора, които не харесваме. Влизат и хора с "лоши очи" и не бихме искали точно те да виждат милите ни спомени, запечатани на снимка. В такива случаи хората предпочитат да запазят снимките в албум, който да показват само на тези, на които преценят. 

А вие от кой тип сте?

  • Къде и как сте подредили снимките в дома си - на стената, на секцията или предпочитате да са прибрани в албум?

Един от коментиралите читатели тази седмица ще спечели книгата "Истински характер" на Беър Грилс от изд. Вакон

истински характер, беър грилс, вакон

Още за: снимки

45 коментарaДобави коментар »

polymoly

От polymoly01.09.2016, 19:26 ч.

Снимките са в албуми, не обичам да ги излагам на видно място.

Виж всички коментари за "ИГРА: Къде сте подредили снимките?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Свети Валентин или Трифон Зарезан

ИГРА: Свети Валентин или Трифон Зарезан

Кой от двата празника почитате/ почетохте на 14-ти февруари или отбелязвате деня на любовта и виното едновременно. Споделете мнението си в коментарите и един от вас ще спечели книгата "Любовта на великите мъже"

Конкурс: Най-използваният уред в кухнята

Конкурс: Най-използваният уред в кухнята

Кой е най-използваният от вас и вашето семейство уред в кухнята? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели най-новата книга на Исабел Алиенде.

Конкурс: Любимо пролетно цвете

Конкурс: Любимо пролетно цвете

Кое е любимото ви пролетно цвете? Споделете ни в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Декоративни дървета и храсти".