ИГРА: Къде сте подредили снимките?

45 коментара0/5

Къде сте подредили снимките в дома си - на стената, на шкафовете или из целия дом? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Истински характер" на изд. Вакон.

ИГРА: Къде сте подредили снимките?
 © Pinterest

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (01.09.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Най-лесният начин да подредите снимките е като ги сложите в рамки и просто ги наредите на свободните рафтове у дома. Някои хора предпочитат да подреждат снимките тематично - например да имат кът, отделен специално за снимките на децата и внуците, отделен кът за снимки от сватбата, друг за запомнящите се моменти от почивката. Други пък предпочитат да заложат на по-еклектичния стил при подреждането и да наредят снимките спрямо някакво вътрешно усещане, без да следват определена логика на декориране. 

Много популярен вариант напоследък е аранжирането на фотостена. Избирате определен кът от дома и слагате там любимите си снимки. Този вариант е малко по-сложен, тъй като изисква пробиване на стената и не е подходящ, ако живеете под наем. При декорирането на фотостена обаче можете да вложите много креативност и да превърнете обикновеното бяло пространство в място, на което не само вие, но и гостите ви често ще се спират, за да разглеждат.

Вижте също:

Съвети как да аранжираме фотостена >>>

фотостена вкъщи

Има и хора, които не обичат да излагат снимки у дома. На някои хора не им допада като идея за декор, за други е просто суеверие. У дома понякога влизат и хора, които не харесваме. Влизат и хора с "лоши очи" и не бихме искали точно те да виждат милите ни спомени, запечатани на снимка. В такива случаи хората предпочитат да запазят снимките в албум, който да показват само на тези, на които преценят. 

А вие от кой тип сте?

  • Къде и как сте подредили снимките в дома си - на стената, на секцията или предпочитате да са прибрани в албум?

Един от коментиралите читатели тази седмица ще спечели книгата "Истински характер" на Беър Грилс от изд. Вакон

истински характер, беър грилс, вакон

Още за: снимки

45 коментарaДобави коментар »

polymoly

От polymoly01.09.2016, 19:26 ч.

Снимките са в албуми, не обичам да ги излагам на видно място.

Виж всички коментари за "ИГРА: Къде сте подредили снимките?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Любимото ми пролетно цвете

Конкурс: Любимото ми пролетно цвете

Свързваме месец март с празника на жената и майката, с настъпването на пролетта, с ароматни букети цветя във вазата и цъфнала градина. Затова тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме кое е любимото ви пролетно цвете?

Конкурс: Натурални или изкуствени бои за яйца

Конкурс: Натурални или изкуствени бои за яйца

Боядисвате ли яйцата с натурални бои или предпочитате да ги шарите с обикновени бои от магазина? Споделете ни опита си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Ще се видим в Париж" на изд. Софтпрес

Конкурс: Ползвате ли съдомиялна?

Конкурс: Ползвате ли съдомиялна?

Съдомиялната машина е един от модерните уреди в кухнята, които целят да улеснят домакинята и да й спестят време. Не все обаче изпитва необходимост от нея. В рубриката "Домашни тайни" тази седмица ви питаме ползвате ли съдомиялна? Победителят ще спечели интересна книга.