ИГРА: Къде държите сувенирите у дома?

51 коментара0/5

Тази седмица ви питаме събирате ли сувенири при пътуванията си в чужбина и къде ги държите у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Записки от една голяма страна".

ИГРА: Къде държите сувенирите у дома?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (06.04.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:  Analaya

Колекционирате ли сувенири?

Колкото и пъти да отидете на екскурзия или да излезете от страната по работа или друг повод, навярно се връщате с куп сувенири за вас, за приятелите ви, за роднините ви, за колегите ви. Независимо, че вече домът ви прелива от такива, никога не е излишен още един сувенир. Повечето хора купуват сувенири без да се замислят за това къде ще ги съхраняват и често се оказват затрупани от такива, които събират прах на някой рафт или създават бъркотия в някое чекмедже. Но има и такива от вас, които навярно въобще не са фенове на сувенирите или предпочитат алтернативни такива - които се изяждат, износват и т.н.

Вижте още:
Как да опаковате чупливите сувенири при пътуване >>>

Какви сувенири предпочитате?

Най-популярните сувенири са магнитчетата, с които навярно е обсипан хладилникът ви, други предпочитат малките фигурки или преспапиета, трети си купуват тениска с тематичен надпис от мясотото, където са ходили, четвърти са фенове на ключодържателите, а за пети няма по-хубав сувенир от купищата снимки и спомени.

Добави описание

Къде ги държите у дома?

Върху хладилника, на нощното шкафче, на някой рафт, в специално отделена за целта витрина на секцията във всекидневната са най-популярните места. Проблемът е, че сувенирите са дребни и многобройни и, когато чистите прах, се превръщат в огромна занимавка да бъдат махната и подредени отново. Ето защо често сувенирите се озовават в кутия за обувки под леглото или в някое чекмедже, където шансът да пречат е по-малък. 

А вие колекционирате ли магнити, какви и къде ги държите у дома?

Понякога пък сувенирите могат да се превърнат и в чудесна играчка за децата, ако имате такива. Така че мясотото им е в някой панер за играчки, стига да са безопасни за децата.

 

Добави описание

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Записки от една голяма страна" на Бил Брайсън от изд.Еднорог

Добави описание

51 коментарaДобави коментар »

pepamitko

От pepamitko09.04.2017, 22:24 ч.

На различни рафтчета, магнитите са на хладилника.

Виж всички коментари за "ИГРА: Къде държите сувенирите у дома?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Кой чисти у дома?

ИГРА: Кой чисти у дома?

Тази седмица ни е любопитно кой се грижи домът ви да е чист и подреден. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Многото лица на мъжете".

ИГРА: Какво държите на кухненския плот?

ИГРА: Какво държите на кухненския плот?

Как е подреден кухненският ви плот и какво сте сложили на него. Споделете в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД

ИГРА: Бихте ли купили уреди по интернет?

ИГРА: Бихте ли купили уреди по интернет?

Купували ли сте си уреди по интернет, останахте ли доволни от покупката и бихте ли поръчали отново? Споделете мнението си под статията в сайта и можете да спечелите книгата "Във вихъра на двайсетте" на изд. СББ Медиа АД