ИГРА: Къде държите сувенирите у дома?

51 коментара0/5

Тази седмица ви питаме събирате ли сувенири при пътуванията си в чужбина и къде ги държите у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Записки от една голяма страна".

ИГРА: Къде държите сувенирите у дома?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (06.04.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител:  Analaya

Колекционирате ли сувенири?

Колкото и пъти да отидете на екскурзия или да излезете от страната по работа или друг повод, навярно се връщате с куп сувенири за вас, за приятелите ви, за роднините ви, за колегите ви. Независимо, че вече домът ви прелива от такива, никога не е излишен още един сувенир. Повечето хора купуват сувенири без да се замислят за това къде ще ги съхраняват и често се оказват затрупани от такива, които събират прах на някой рафт или създават бъркотия в някое чекмедже. Но има и такива от вас, които навярно въобще не са фенове на сувенирите или предпочитат алтернативни такива - които се изяждат, износват и т.н.

Вижте още:
Как да опаковате чупливите сувенири при пътуване >>>

Какви сувенири предпочитате?

Най-популярните сувенири са магнитчетата, с които навярно е обсипан хладилникът ви, други предпочитат малките фигурки или преспапиета, трети си купуват тениска с тематичен надпис от мясотото, където са ходили, четвърти са фенове на ключодържателите, а за пети няма по-хубав сувенир от купищата снимки и спомени.

Добави описание

Къде ги държите у дома?

Върху хладилника, на нощното шкафче, на някой рафт, в специално отделена за целта витрина на секцията във всекидневната са най-популярните места. Проблемът е, че сувенирите са дребни и многобройни и, когато чистите прах, се превръщат в огромна занимавка да бъдат махната и подредени отново. Ето защо често сувенирите се озовават в кутия за обувки под леглото или в някое чекмедже, където шансът да пречат е по-малък. 

А вие колекционирате ли магнити, какви и къде ги държите у дома?

Понякога пък сувенирите могат да се превърнат и в чудесна играчка за децата, ако имате такива. Така че мясотото им е в някой панер за играчки, стига да са безопасни за децата.

 

Добави описание

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Записки от една голяма страна" на Бил Брайсън от изд.Еднорог

Добави описание

51 коментарaДобави коментар »

pepamitko

От pepamitko09.04.2017, 22:24 ч.

На различни рафтчета, магнитите са на хладилника.

Виж всички коментари за "ИГРА: Къде държите сувенирите у дома?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Има ли "мъжка" и "женска" домакинска работа?

Конкурс: Има ли "мъжка" и "женска" домакинска работа?

Всеки дом спазва определен ред и си има правила, така че отделните членове на семейството са натоварени с конкретни задачи. Има ли обаче разделение по пол или иначе казано, тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме има ли "мъжка" и "женска" работа в домакинството?

Конкурс: Любимо пролетно цвете

Конкурс: Любимо пролетно цвете

Кое е любимото ви пролетно цвете? Споделете ни в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Декоративни дървета и храсти".

Конкурс: Цветът на моята спалня

Конкурс: Цветът на моята спалня

Някои хора предпочитат да използват един водещ цвят във всички стаи у дома. Други обаче харесват да им е пъстро и разноцветно. В този ред на мисли тази седмица в играта ни "Домашни тайни" ви питаме, в какъв цвят е боядисана или декорирана вашата спалня. Победителят ще спечели интересна книга.