ИГРА: Къде държите книгите у дома?

61 коментара0/5

Тази седмица ви питаме къде държите книгите у дома. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Древният път на чая".

ИГРА: Къде държите книгите у дома?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (16.03.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: Peneva1987

Любители ли сте на книгите? А имате ли много книги? Дори и да не са чак толкова много, навярно имат своето почетно място в дома ви.

А най-популярното място за съхранение на книги е секцията във всекидневната. В повечето домове неизменна част от облика на всекидневната е именно секцията, множеството рафтове на която са идеални именно за книги. Там те са лесни за подреждане и са на видно място, където не само всички у дома могат да ги ползват, но и гостите ви също имат възможност да ги разгледат. А какъв по-хубав начин да покажете що за човек сте от това да покажете книгите, които харесвате и четете.

В други домове пък книгите запълват някоя етажерка в спалнята. Това е помещението, където обикновено хората четатат, и съответно най-логично е и книгите да са там, за да бъдат винаги под ръка, когато ви трябва ново четиво преди лягане. От друга страна пък, книгите събират доста прах, независимо колко ги чистите, ето защо не е съвсем удачен вариант да спите в помещение, пълно с книги.

А какво ще кажете за книги в антрето? За мнозина стенните етажерки в антрето са идеално място за книги, защото придават дух и цвят на това иначе скучно помещение. 

А вие къде държите книгите у дома?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Древният път на чая".

Добави описание

Още за: книги

61 коментарaДобави коментар »

katie

От katie19.03.2017, 15:24 ч.

В шкафове, по рафтове, в кашони

Виж всички коментари за "ИГРА: Къде държите книгите у дома?".

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Дразнят ли ви съседите?

Конкурс: Дразнят ли ви съседите?

Мирното съжителство с много и различни по характер и навици съседи не е лесна работа, затова често хората се оплакват от живущите с тях в една сграда. Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме дали ви дразнят съседите?

Конкурс: Великденските традиции в дома ви

Конкурс: Великденските традиции в дома ви

Кои великденски традиции спазвате у дома? Споделете в коментар под статията и един от вас ще спечели интересна книга, пълна с шоколадови рецепти - "Шоколад. 50 лесни рецепти" на изд. Инфордар

Конкурс: Кой е идеалният домашен любимец?

Конкурс: Кой е идеалният домашен любимец?

Куче, котка, рибки или само на снимка...Кой е идеалният домашен любимец според вас и защо? Споделете мнението си и може да спечелите комплект книги на изд. СББ Медиа АД