ИГРА: Къде държите домашните дрехи?

73 коментара0/5

Тази седмица ви питаме къде държите домашните дрехи, когато не ги носите. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Тълкуване на сънищата".

ИГРА: Къде държите домашните дрехи?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (09.02.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: Танюша

Изпадате ли в безисходица, търсейки подходящо място за домашните си дрехи, когато не ги носите? Дори и да сте най-педантичните и подредени хора, навярно домашните ви дрехи все пак успяват да образуват малка, а понякога и голяма, пирамида в центъра на спалнята или на пода. Облегалката на стола също е популярно място, играещо ролята на закачалка за домашни дрехи.

При така образувала се бъркотия, обаче, често домашните дрехи се смесват с мръсните или праните и ситуацията съвсем се усложнява.

Но не върви да приберете домашните дрехи в гардероба, нито да ги хвърлите в коша за пране. Къде тогава е удачно да ги слагате вечер, когато си обличате пижамата, или пък тогава, когато ще излизате и отново домашните дрехи започват да се хвърлят на пода или да се мятат върху стола или леглото?

Какво ще кажете за няколко практични и същевременно арт идеи?

Панер за домашни дрехи

Както имате панер за мръсни дрехи, обособете един и за домашните. Използвайте например дървена щайга в рустик стил с колелца за по-голямо удобство. Или пък намерете достатъчно голяма кошница, която не само ще "подреди" домашните ви дррехи, но ще бъде и интересен акцент и декорация към интериора ви в спалнята.

Закачалка

Стенна - заема малко място, може да бъде незабележима, когато не я ползвате, или да е оригинална стенна декорация, когато няма закачени дрехи върху нея.

Настолна - може да я местите, където ви е необходима, събира доста дрехи и може да изглежда много арт.

Ако обичате реда и имате достатъчно търпение, може да сгъвате домашните дрехи и да ги държите върху скрин в спалнята или на друго удобно място, за да са ви винаги подръка.

Или пък обособете чекмедже или пространство в гардероба, където да съхранявате домашните дрехи, без да се смесват с чистите.

А вие къде държите домашните дрехи?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Тълкуване на сънищата".

Добави описание

 

 

Още за: дрехи

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Излишната мебел у дома?

ИГРА: Излишната мебел у дома?

Има ли мебел, която само заема място в дома ви и просто бихте искали да изхвърлите? Коя е излишната мебел във вашия дом? Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "През онази нощ" на изд. ИБИС

ИГРА: Какво има на балкона ви?

ИГРА: Какво има на балкона ви?

Тази седмица ви питаме какво има на балкона ви. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Хомеопатия" на Колин Грифит.

Конкурс: Как предпазвате дома през отпуската?

Конкурс: Как предпазвате дома през отпуската?

Лятото е сезонът на отпуските, което означава безброй оставени без надзор домове - истинско изкушение за крадците. Тази седмица в рубриката "Домашни тайни" ви питаме - как предпазвате дома през отпуската? Победителят ще спечели интересна книга.