ИГРА: Къде държите детските играчки?

46 коментара0/5

Тази седмица ви питаме къде държите детските играчки. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Нещо човешко" на Павел Поторочин.

ИГРА: Къде държите детските играчки?

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (09.06.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Победител: Viva

За тези от вас, които имат деца, навярно купчината детски играчки, които преливат отвсякъде, им е пределно омръзнала. Постоянни ги настъпват по пода и им се налага всеки ден да ги събират и подреждат, за да не превземат цялото пространство у дома. 

Но или играчките се оказват много, или мястото вкъщи се оказва твърде малко и се налага да сте доста креативни при измислянето на подходящи места за съхранението им.

Най-често играчките се държат в кутии, кошове и панери. 

Цветните кутии, подредени една върху друга са идеални за съхранение на голямо количество играчки, заемайки малко пространство от спалнята. Изберете прозрачни кутии, така че играчките да се виждат и детето лесно да намира тези, с които иска да си играе в момента.

Панерите пък са идеални за съхранение на играчки в шкафове и етажерки. Панерите се превръщат в импровизирани чекмеджета, изглеждат ефектно, скриват играчките, като в същото време те са лесно достъпни.

Използвайте вертикалното пространство

Ако не разполагате с голямо жилище и обширна детска стая, се възползвайте от вертикалното пространство за съхранение на играчки. Стенните закалки, рафтовете, а върху тях кутии с играчки, висящите кошове са идеално решение.

Пространството под леглото е идеално за играчки

С подходящи кутии или чекмеджета, мястото под леглото е идеално за играчки, тъй като е обширно и лесно достъпно за децата, така че сами да вадят и прибират каквото им трябва.

А вие къде и в какво съхранявате детските играчки?

Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Нещо човешко" на Павел Поторочин.

Добави описание

46 коментарaДобави коментар »

Studen.limon

От Studen.limon16.06.2017, 17:14 ч.

Съхраняваме ги в стаичката ни на етажа.

Виж всички коментари за "ИГРА: Къде държите детските играчки?".

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Украсявате ли дома през есента?

ИГРА: Украсявате ли дома през есента?

Слагате ли есенна украса в дома си през есента? Споделете мнението си в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Милионерът, който се пробуди за духовното" на изд. Intense.

Конкурс: За или против уреди втора ръка?

Конкурс: За или против уреди втора ръка?

Оказва се, че закупуването на уреди и техника втора ръка е все по-често срещано явление у нас, като вече дори има специални магазини с изложените стоки. Тази седмица в рубриката ни "Домашни тайни" ви питаме, дали сте за или по-скоро против подобна практика. Победителят ще спечели интересна книга.

Конкурс: Имате ли икони у дома?

Конкурс: Имате ли икони у дома?

Имате ли икони у дома? Споделете мнението си за окачването на икони у дома и можете да спечелите книга.