ИГРА: Къде държите чадърите?

60 коментара0/5

Есента е тук и през следващите месеци все повече ще се налага да използваме "услугите" на чадъра. Но къде у дома съхранявате чадърите? Споделете в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД.

ИГРА: Къде държите чадърите?
 © архив

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (06.10.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Поради невъзможност да се свържем с победителя в рамките 1 месец, комплектът книги печели sssvetlas

Къде съхраняваме чадърите зависи най-вече от това какви чадъри предпочитаме. Най-лесни за съхранение са малките сгъваеми чадъри. За да са винаги под ръка можем да им отделим място в чекмедже в шкафа в антрето/ коридора или пък в красив панер, който да съхраняваме на удобно място близо до вратата. В повечето случаи хората държат чадърите някъде близо до вратата или по-общо казано в антрето, за да не ги забравят на излизане.

Удобен вариант, ако имате голяма закачалка, е да закачате чадърите там. Този вариант отново е по-удобен за малките чадъри, защото не пречат спокойно да си оставяте останалите дрехи.

чадър

Много жени пък предпочитат да държат малките чадъри винаги в чантата си особено в разгара на дъждовния сезон. В такива случаи много жени предпочитат модели, не по-големи от дланта. И ако са качествено изработени, размерът няма да означава, че ще ви пазят по-зле в дъжда.

Големите чадъри са предпочитани от мнозина, защото често пъти са по-издръжливи при ветровито време. Ако имате много такива чадъри вкъщи, чудесен начин да ги съхранявате е специална поставка за чадъри. Тя наподобява ваза и може да се постави в някой празен ъгъл на антрето/ коридора, където да се поставят чадърите. През лятото. когато по принцип вали по рядко, можете да я прибирате.

Тази седмица ви питаме:

  • Къде държите чадърите?

Един от коментиралите читатели ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД - "Сладки мечти" и "Копринено обещание"

Добави описаниеДобави описание

Още от "Домашни тайни"

ИГРА: Какво държите на нощното шкафче?

ИГРА: Какво държите на нощното шкафче?

Тази седмица ни е любопитно да разберем какво държите на нощното шкафче. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата “Подсъзнанието може всичко” на Джон Кехоу от изд. Инфодар.

Конкурс: Как пазите дома от комарите?

Конкурс: Как пазите дома от комарите?

Мрежа против комари, спрейове, лампи. Как сте избрали да предпазите дома си от комарите? Един от споделилите мнение под статията в сайта ще спечели комплект книги на изд. Ера.

Конкурс: Пушите ли вкъщи?

Конкурс: Пушите ли вкъщи?

Войната между пушачи и непушачи няма край. Проблемът е, ако тя се пренесе и в домашни условия. Редно ли е да се пуши вкъщи и какъв е ефектът от цигарения дим в границите на дома? Тази седмица в играта "Домашни тайни" ви питаме, пушите ли вкъщи?