ИГРА: Къде държите чадърите?

60 коментара0/5

Есента е тук и през следващите месеци все повече ще се налага да използваме "услугите" на чадъра. Но къде у дома съхранявате чадърите? Споделете в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД.

ИГРА: Къде държите чадърите?
 © архив

За да участвате в играта „Домашни тайни“, трябва да оставите коментар под статията до следващия четвъртък (06.10.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян в петък на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Поради невъзможност да се свържем с победителя в рамките 1 месец, комплектът книги печели sssvetlas

Къде съхраняваме чадърите зависи най-вече от това какви чадъри предпочитаме. Най-лесни за съхранение са малките сгъваеми чадъри. За да са винаги под ръка можем да им отделим място в чекмедже в шкафа в антрето/ коридора или пък в красив панер, който да съхраняваме на удобно място близо до вратата. В повечето случаи хората държат чадърите някъде близо до вратата или по-общо казано в антрето, за да не ги забравят на излизане.

Удобен вариант, ако имате голяма закачалка, е да закачате чадърите там. Този вариант отново е по-удобен за малките чадъри, защото не пречат спокойно да си оставяте останалите дрехи.

чадър

Много жени пък предпочитат да държат малките чадъри винаги в чантата си особено в разгара на дъждовния сезон. В такива случаи много жени предпочитат модели, не по-големи от дланта. И ако са качествено изработени, размерът няма да означава, че ще ви пазят по-зле в дъжда.

Големите чадъри са предпочитани от мнозина, защото често пъти са по-издръжливи при ветровито време. Ако имате много такива чадъри вкъщи, чудесен начин да ги съхранявате е специална поставка за чадъри. Тя наподобява ваза и може да се постави в някой празен ъгъл на антрето/ коридора, където да се поставят чадърите. През лятото. когато по принцип вали по рядко, можете да я прибирате.

Тази седмица ви питаме:

  • Къде държите чадърите?

Един от коментиралите читатели ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД - "Сладки мечти" и "Копринено обещание"

Добави описаниеДобави описание

Още от "Домашни тайни"

Конкурс: Любимият ми стил в декора?

Конкурс: Любимият ми стил в декора?

Подобно на стиловете в модата, когато говорим за интериор и декор, също може да посочим различни стилове, с които да създадете характерна атмосфера и да изпратите някакво послание към всеки, който прекрачи прага на дома ви. В играта "Домашни тайни" тази седмица ви питаме, кой е любимият ви стил в декора?

Конкурс: Ползвате ли съдомиялна?

Конкурс: Ползвате ли съдомиялна?

Съдомиялната машина е един от модерните уреди в кухнята, които целят да улеснят домакинята и да й спестят време. Не все обаче изпитва необходимост от нея. В рубриката "Домашни тайни" тази седмица ви питаме ползвате ли съдомиялна? Победителят ще спечели интересна книга.

Конкурс: Как предпазвате дома през отпуската?

Конкурс: Как предпазвате дома през отпуската?

Лятото е сезонът на отпуските, което означава безброй оставени без надзор домове - истинско изкушение за крадците. Тази седмица в рубриката "Домашни тайни" ви питаме - как предпазвате дома през отпуската? Победителят ще спечели интересна книга.